reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Jak mnie maz nie przytopi to moze sie naucze.
No ja centralnie tez mam ochote na slodycze. Hi hi quritto kiedys mowilismy do Natka i strasznie sie mu to podobalo, kazal sie tak nazywac:confused:

reklama
Dzień dobry
Śniło mi się, że urodziłam drugie dziecko, nie wiem czemu w Wenecji, ale własnie na Placu św Marka. NIe wiem co mam o tym myleć ;-)

Dzien dobry!
o Magdusiek moze w ciazy jestes? Mnie sie snilo dziecko przed zajsciem. Jak Natalka?
My sie wyspalismy, niektorzy jeszcze dosypiaja;-)

A Natalka kasłała w nocy, budziła się, do bani. Ma katar, troche lepszy teraz nie kaszle, ale kurcze, ta pogoda tak strasznie nie sprzyja. Uwielbiam listopad z tymi wiatrami, deszczami itd, ale nie jak Natalia jest przeziębiona.

Witam!!!
chciałam powklejać zdjęcia Julci do galeryjki ale coś nie moge się zalogowac na fotosiku, znacie jeszcze jakieś strony od darmowego hostingu zdjęć?

witam !​
ja dzisiaj przygotowuje zebranie na środe dla rodziców - rodzina śpi to szybko zagladam do was. Przepraszam nie nadrobie zaległosci bo net wolno chodzi bo jest niedziela i wszyscy siedza przed kompuerami to przesył słaby.
Pozdrawiam​

reklama
Witam!

Widzę,że wolne dni sprzyjają raczej domowym rozmowom niz forumowym,pusto tu było.

Vertigo,trzeba było od razu wyjaśnić znaczenie, ja z tych niewiedzących.;-)

magdusiek,ja tez kocham żółte M&M'sy. Normalnie zawsze gdzieś o kieszeniach noszę,i pilnuję,żeby mi któs nie zjadł:-D

Do góry