reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam!
Doxa, witaj! dawno Cię nie było.jak Oliwier?

Magduś, o której poszła spaćNatalia po przebudzeniu? bo jato myślałam, że ona do rana spaćbedzie,a tu niespodzianka.

Mała chyba nie dotarła do pracy, bo nieprzywitała się nawet.

nadiadzisspędziła do południa u teściów,ciekawe jak jutro zareaguje na Nianie:confused:

reklama
Kasiu - poszła spac koło 1:00

U mnie dym.... zastrzyki w kolana, obydwa, lekarstwa itd. Aż się boje pomyslec ile będa kosztowały.....

Tak, w moje. I jakies wredne lekarstwo ktore jak znam zycie i moje lekarstwa na kolana to kosztuje fortunę ;-) Pewnie podonie jak zastrzyki ;-)
Ale wiesz, mam nadzieję, ze uniknę powazneijszych ingerencji.
I całkowity zakaz stepera i wycofane jeszcze jedno ćwiczenie...

Magdus,wiesz ale kolana to powazna sprawa.Pilnuj ich,nie machaj zbytnio kopytkami;-)

Nadulka cos mi pokasłuje,zaczęłam jej podawać syropki i homeopatyki. Musi szybko jej przejść.:tak::tak::tak:

Kasiu, wiem, tylko wiesz, ja mam nakazane przez lekarza np. rozciąganie i inne, martwi mnie, ze póki co mogę sobie o takim np abt pomarzyć....
a ja o tak cudem mam jeszcze to kolano swoje ;-)

jakos wkoło mnie duzo ostatnio osób z "pokręconymi" kolanami. azaczęło sie od naszej wicedyr. przewróciła sie i ma po kolanku.:no:

MOje pokręcone od ostatniej klasy liceum :-(
A wściekałam się, ze mam wizyty co pół roku -już wiem po co ;-)

reklama
Do góry