reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dobry wieczor,
Dziekujemy za zyczenia bardzo:-) Tusiek z nadmiaru emocji niedawno zasnal. Jestesmy zmeczeni wiec idziemy juz odpoczywac. Tort byl bardzo dobry, prezenty super i w ogole fajnie bylo. Dobranoc.

reklama
Aniu strasznie mi przykro z powodu śmierci taty i bardzo Ci współczuję. Trzymaj się dzielnie i pisz jak najczęsciej. Całuski dla Mikołajka.

dzień dobry
zaczęło się od smutnych wiadomości... ehhh jaki ten świat okrutny!

obudziłam się dziś o 7.45! fajnie a na 8 do pracy! ;-)

tusiekn czekamy na fotki.

magduś wiesz że takie "swojskie" przepisy czasem są najlepsze! :tak: a o Kamilu czytam jakby to był mój Konrad! Wczoraj rano wystawił pełny wór śmieci w kuchni i o godz. 22 nadal tam stal, mimo że 1000 razy schodził na dół, na dwór i tak go nie wyniósł! Buciki zuzi stoją koło schodów, chociażby miał się o nie wywrócić to i tak ich nie sprząnie! Przesunie nogą pos ścianę i tyle! brrrrr :crazy:

Misiu właź tu!!!! Jak tam chałupka?

Dzien dobry,
Anno najszczersze wspolczucie z powodu taty, rozumiem Cie, sama kiedys stracilam tate:-(
Idziemy robic sniadanie.
Ehh to moj maz najlepszy, wczoraj przed urodzinami byl pelny wor smieci, goscie akurat patrzymy ida a ten nie poszedl ich wurzucic tylko na balkon buch i tak sobie siedzie a tez wychodzil kilka razy, szkoda slow:wściekła/y: No ale za to jak wracamy codziennie wieczoremdo domu, nie powiem ma juz taki nawyk ze bierze smieci.

Witam.
Mała, Tusiekn u nas tez często śmieci buch na balkon :angry:
i jeszcze wpienia mnie strasznie ze jak sobie coś robi do jedzenia czy picia to od razu blat zachlapany a bo nakruszone i to nie tylko w jednym miejscu ale po całości idzie. :crazy:
To sobie ponarzekałam na faceta

My po imprezach,w szytsko super sie usąło.
Z Kamilem ręce mi opadły jak wczoraj robil kawę dla wszytskcih,a le dla mnie oczywiście nie... po co, olać... POmijam, ze ja latalam jak oszalała, a ten wyluzowany, a jak rodzice na chwilę wyszli to zamiast pomóc mi robić cokolwiek zasiadł sobie do kompa.... najgorsze, ze to jego podejście zmieniło się, bo ja jestemw domu i teraz nie pracuję, więc on uważa, ze ja nic nie robię i generalnie pestka i założę się, ze nawet połowy tych sytuacji nie łapie, a jak ja mu zwracam uwagę to się dziwi, że ja sie czepiam.

Hej

Wszystkiego Najlepszego dla Madguśkowej Natalki z okazji drugich urodzin :-):-):-):-):-)
:-)
Sto Lat! Sto Lat!
:-):-):-):-):-):-)

Magdusiek super że wszystko się udało.
I nie przejmuj się tak to chyba jest facetami. Ale Cię rozumiem. Co do Twojego posta to jakbym o swoim Jareckim czytała: on pracuje, ja siedzę w domu więc, mogę tu zasuwać na pełnych obrotach od rana do wieczora - to raz; jak już jest w domu to stale siedzi przy kompie (tak jak w pracy zresztą - ja bym sie bala że garb mi urośnie ;-) ) - to dwa; jak zwracam uwagę, to mówi że sie czepiam - trzy; gdy proszę żeby w czymś pomógł to najczęściej jest: "zaraz", "za chwilkę", "już", itp. a później zapomina o tym. - cztery. Gdy sie wpieniam z tego powodu patrz pkt. trzeci ;-)
A może rzeczywiście sie czepiam...
Obejrzałam "Gotowe na wszystko" i chyba pójdę spać. Chociaż za bardzo mi sie nie chce. Czemu nie dają trzech? ;-)
dobranoc :-)

100 latek dla Natalki i Julki!!! Super prezentów, wspaniałej imprezy i samych pyszności na czele z tortem!!!

dzień dobry!
a ja padnięta po weekendzie. Nie dość że sobota cała zleciała na pracy i szkoleniu, to jescze wczoraj po pracy pojechaliśmy do moich dziadków (120km) i wóciliśmy po godz. 20. Zuzia padła w drodze. i nie pytajcie co mam w domu po całym tygodniu nie sprzątania...

jeszcze w sobotę na parkingu pod marketem ktoś nam obrysował zajebiście samochód! :wściekła/y: :-(

magduś czekamy na fotki! super że wszystko się udało! a jak Natalka? :-)

tusiekn i ty nie zapomnij!
bo Doxa to już chyba ich nie wklei! ;-)

luszka jak boga, skąd ty znasz mojego Konrada?! ;-) :rofl2: no jakbym o nim czytała! "wszystko cor boię robię źle! tylko się mnei czepiasz!" matko ile ja to jescze wytrzymam!

reklama
Witajcie!
spóźnone Wszystkiego naj, najlepszego dla Natka!!

oraz

dzisiejsce Naserdeczniejsze życznia dla Natalki i Julki!!!

Mała może jeszcze wkleję ;-)

Do góry