reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry
Natek - wszystkiego najlepszego!
Mała - ale wiesz, wstyd się przyznac, to nie ma przepisu :-) Wersja własna ;-)
Kamil mnie rano wkurzył, zostawił mnie z tym bałaganem (liczyłam, ze podłogi umyje, bo on to robi dobrze, a ja wprost przeciwnie więc juz w ogole nie dotykam niczego poza odkurzaczem)..... i jeszcze się wypowiedział bez sensu. NO lunę go kiedyś, jak słowo daję, rozkręcił łóżeczko Natalki prawie dwa tygodnie temu i tak zalega w przedpokoju, ale jak spytałam czy długo tak będzie lezało to od razu odpowiedizał, ze przecież sama mogę wywieźć. jasne, bo to ja mam samochód combi... a, olać. Musiałam się wygadać :-)

witajcie serdecznie - dziękujemy z Mikołajkiem za zyczenia urodzinowe. Ale szczerze wam sie przyznam ze nie obchodziliśmy wczoraj urodzin Mikołaja z wielką pompą. Była tylko msza w kościele i drobiazgi od babci i cioci, żadnych gości, bo tydzień temu zmarł mój tata, po długiej chorobie nowotworowej, więc tak naprawdę nie było nastroju. Kupiłam tylko ćwiartke torta postawiłam świeczkę z cyfrą 2 i tyle. Ale za waszą pamięć baaaaardzo dziękuję.

magdusiek dziękuje bardzo , właśnie dlatego ostatnio sie nie odzywałam bo o czym tu pisac jak w głowie tylko jedne myśli, ale cóż teraz trzeba się z tym pogodzic i liczyc na nasze kociewskie wierzenia ludowe, że kto na chwile przed wszystkimi świętymi zmarł to w pierwszej kolejności idzie do nieba.

reklama
Do góry