reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzień dobry
Natek - wszystkiego najlepszego!
Mała - ale wiesz, wstyd się przyznac, to nie ma przepisu :-) Wersja własna ;-)
Kamil mnie rano wkurzył, zostawił mnie z tym bałaganem (liczyłam, ze podłogi umyje, bo on to robi dobrze, a ja wprost przeciwnie więc juz w ogole nie dotykam niczego poza odkurzaczem)..... i jeszcze się wypowiedział bez sensu. NO lunę go kiedyś, jak słowo daję, rozkręcił łóżeczko Natalki prawie dwa tygodnie temu i tak zalega w przedpokoju, ale jak spytałam czy długo tak będzie lezało to od razu odpowiedizał, ze przecież sama mogę wywieźć. jasne, bo to ja mam samochód combi... a, olać. Musiałam się wygadać :-)
Natek - wszystkiego najlepszego!
Mała - ale wiesz, wstyd się przyznac, to nie ma przepisu :-) Wersja własna ;-)
Kamil mnie rano wkurzył, zostawił mnie z tym bałaganem (liczyłam, ze podłogi umyje, bo on to robi dobrze, a ja wprost przeciwnie więc juz w ogole nie dotykam niczego poza odkurzaczem)..... i jeszcze się wypowiedział bez sensu. NO lunę go kiedyś, jak słowo daję, rozkręcił łóżeczko Natalki prawie dwa tygodnie temu i tak zalega w przedpokoju, ale jak spytałam czy długo tak będzie lezało to od razu odpowiedizał, ze przecież sama mogę wywieźć. jasne, bo to ja mam samochód combi... a, olać. Musiałam się wygadać :-)
_anna
Fanka BB :)
witajcie serdecznie - dziękujemy z Mikołajkiem za zyczenia urodzinowe. Ale szczerze wam sie przyznam ze nie obchodziliśmy wczoraj urodzin Mikołaja z wielką pompą. Była tylko msza w kościele i drobiazgi od babci i cioci, żadnych gości, bo tydzień temu zmarł mój tata, po długiej chorobie nowotworowej, więc tak naprawdę nie było nastroju. Kupiłam tylko ćwiartke torta postawiłam świeczkę z cyfrą 2 i tyle. Ale za waszą pamięć baaaaardzo dziękuję.
_anna
Fanka BB :)
magdusiek dziękuje bardzo , właśnie dlatego ostatnio sie nie odzywałam bo o czym tu pisac jak w głowie tylko jedne myśli, ale cóż teraz trzeba się z tym pogodzic i liczyc na nasze kociewskie wierzenia ludowe, że kto na chwile przed wszystkimi świętymi zmarł to w pierwszej kolejności idzie do nieba.
reklama