reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Ło matko, ale jestem zmeczona. No i na koniec teraz mnie przywitala @. Nie powiem moj podly humor sie wszystkim udzielal Kasiu zdjecia oczywiscie beda:-) A Tusiek dzisiaj przez przypadek zobaczyl jeden z prezentow u cioci. Ciekawa jestem jak wyszedl tort i czy dobry.
Ja tez odpicowalam dom tylko moj maz nawet nie zauwazyl wypranych firanek a tak pachnialo, no ale w koncu to facet;-)
Ja tez odpicowalam dom tylko moj maz nawet nie zauwazyl wypranych firanek a tak pachnialo, no ale w koncu to facet;-)
drzewko
Fanka BB :)
magdusiek myślałąm że ty o twojej stronie Wisły. oj, chrzest na ursynowie, knajpa w ożarowie a mieszkanie w międzylesiu to by dopiero było. Ale dzięki, wygląda super, wyskoczymy tam kiedys na romantyczną kolacje we dwoje (jestem własnie po masażu plecków, ból głowy odpuszcza ). kasiek74 crzest planujemy na 24 listopada. avatarek będzie, czekaj cierpliwie. tusiekn tak skoro facet, to mogł nie zauważyć to fakt.
Idę karmić, pa.
Idę karmić, pa.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Drzewko - to nawet jeszcze nie jest Ożarów, my chrzcilismy w moim kościele, całkeim niedaleko, więc wiesz, szukaliśy w miarę blisko kościoła, bo część przyjeżdżała z Gdyni, częśc z Łodzi, była rodzina która meiszka w TYchach i ludzie z Ursynowa i Tarchomina, więc uznaliśmy, ze jak się doczłapią takd aleko to już niech chociaż knajpa będzie blisko ;-)
A jedzienie było pyszne i takie wielkie porcej, ze trzy rodziny dostały wałówkę :-)
A jedzienie było pyszne i takie wielkie porcej, ze trzy rodziny dostały wałówkę :-)
luszka
październik'05, lipiec'07
Dzięki kobietki ale ja zanim sie Adaś urodził też często przysypiałam z Natką ;-)
A teraz jak w dzień pośpię to w nocy się nie chce i wtedy nadrabiam zaległości w oglądaniu filmów ;-)
Drzewko wielkie dzięki kochana.
Natalka dziś miała bilans waga 12 kg wzrost 88cm i ogólnie ok. Kaszle jeszcze trochę więc mamy dawać jej to co do tej pory na szczęście nie ma podstaw żeby dawać antybiotyk bo oprócz kaszlu wszystko ok. Przy badaniu trochę walki było, np Jarek musiał z nią na wagę wejść bo sama nie chciała ale np gardło i uszy dała sobie sprawdzić bez problemu. W ogóle chyba miała gorszy dzień
Magdusiek zobaczyłam stronkę karczmy i jeść mi sie zachciało.;-)
A teraz jak w dzień pośpię to w nocy się nie chce i wtedy nadrabiam zaległości w oglądaniu filmów ;-)
Drzewko wielkie dzięki kochana.
Natalka dziś miała bilans waga 12 kg wzrost 88cm i ogólnie ok. Kaszle jeszcze trochę więc mamy dawać jej to co do tej pory na szczęście nie ma podstaw żeby dawać antybiotyk bo oprócz kaszlu wszystko ok. Przy badaniu trochę walki było, np Jarek musiał z nią na wagę wejść bo sama nie chciała ale np gardło i uszy dała sobie sprawdzić bez problemu. W ogóle chyba miała gorszy dzień
Magdusiek zobaczyłam stronkę karczmy i jeść mi sie zachciało.;-)
mała26
Październikowa mama 2005
tak, raczej :-) Ona jest ok, ale mnie wkurzyła o jeden raz za dużo, a ja jestem miła do czasu.
Doxa - o tym mięsie, którer z rozpędu zrobiłam na jutro. A drugie zamarynowałam na chińszczyznę i mi lodówka pachnie pieknei sezamem, mniam...
dawaj tu przepis natychmiast! ;-)
mała26
Październikowa mama 2005
Witajcie!
I od razu się żegnam, pędzę na szkolenie, tym razem jako uczestnik!
Pa!
poczekaj na mnie! ja w pracxy jeszcze jestem, ale na 9 zmykam na szkolenie! do 15.30!
reklama
mała26
Październikowa mama 2005
dzień dobry!
magdusiek karczma wygląda nieziemsko! a jakie żarcie! mniam mnaim!
i wiesz moje okna też przydałoby się już pomyć...
Zuzia wczoraj rozdała reszte zaproszeń urodzinowych. Na koniec była walka z kuzynem (9 m-cy starszym) o "Po" a później "Dipsiego". więc trzebabyło brać nogi za pas!
a ha no i
Natek -wspaniałych traktorków, pysznego torta i ciasteczek od mamy, stu latek w zdrowiu i wspaniałej zabawy!
magdusiek karczma wygląda nieziemsko! a jakie żarcie! mniam mnaim!
i wiesz moje okna też przydałoby się już pomyć...
Zuzia wczoraj rozdała reszte zaproszeń urodzinowych. Na koniec była walka z kuzynem (9 m-cy starszym) o "Po" a później "Dipsiego". więc trzebabyło brać nogi za pas!
a ha no i
Natek -wspaniałych traktorków, pysznego torta i ciasteczek od mamy, stu latek w zdrowiu i wspaniałej zabawy!