reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

rozumiem magdusiek, masz glazurniczkę która krzywo położyła ci kafla w łazience i wywalasz ją własnie z pracy... a my szukamy knajpy na chrzciny i łeb mi pęka.
luszka, to ja ci tak po bratersku wysłałam, nie zapłaciłam za to ani grosza, a ty mi z jakimś rozliczeniem wyjeżdżasz..:angry:

reklama
Aa,to trzeba było tak od razu . Przyjeżdżaja rodzice Kamila, czyli nalot prawie teściów.No to sprzataj,niech se nie myślą;-)! a sukienke wklej! proszę:rolleyes2:

tak, raczej :-) Ona jest ok, ale mnie wkurzyła o jeden raz za dużo, a ja jestem miła do czasu.
Doxa - o tym mięsie, którer z rozpędu zrobiłam na jutro. A drugie zamarynowałam na chińszczyznę i mi lodówka pachnie pieknei sezamem, mniam...

Drzewko - glazurników to ja mam boskich. W życiu bym ich nie wywalała. My ich ileś miesięcy w przód zamawialiśmy, uwielbiam ich, naprawdę są super!
Knajpę na chrzciny mam genialną, ale po mojej stronie W-wy :-) Jak chcesz to dam Ci namiary.

Ale moja częśc to Ursus. Knajpa nazywa się Karczma na Piwnej, polecam wszytskim. Nap[rawdę świetna, mozna mieć albo oddzielną sale albo taką werandę duża dla siebie. pOleciłam ją koleżance na obiad weselny i była zachwycona.
My tam robilliśmy chrzciny i roczek Natalki.

http://www.karczmanapiwnej.pl/

Kasiu - taka pani ktora robi nam projekty mieszkania. Ale ostatnio cos jej nie wychodzi, sądzę, ze przez dzieci, ale wiesz.... ja dlatego nie wróciłam do pracy i nie widze powodu, zebym ja miała czegos nie mieć dlatego, ze ktoś wrócił nieprzemyślanie ;-)

reklama
Do góry