reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

w Łodzi nie w Łodzi, w hotelu czy nie, najważniejsze że wieczór cały spędzicie razem...

cieszę się, ze humor lepszy

bo z tymi butami też zaczęłam nie kumać o co wkońcu chodziło (w zakupach) :-(

nadal nie wiem jaki prezent mam kupić mojemu dziecku... sala w Fikolandzie już zarezerwowana :-)

reklama
Ja też nie wiem co kupić Natalce, ona ma góre rzeczy i dostanie kolejną..ale chyba kupimy ejj duża kuchnię. Sala też zarezerwowana, tłum dzieci mi wyszedł :-)

ja zastanawiam się nad tym rowerkiem wkońcu, bo zbieram się od lata! :-p
kuchnia ma, taką zwykłą, bez rewelacji, ale lubi się nią bawić, dokupiliśmy kiedyś do niej całe wiadro plastikowego jedzenia (warzywa, owoce, frytki, chipsy i tp) super sprawa! Tylko "jaja" tam brak! :-(

widzisz u nas o tyle problem z salą, że oni dają swoje menu w sensie: paluszki, krakersy, chipsy, delicje, markizy, czekolady, soki, cola... :szok: :-(

Witam!
Jestem w domu!:-) Magduś, no ale po weselu znów wrócicie do hotelu:rolleyes:
Co do prezentów na urodzinki, My kupilismy domek teletubisoiowy piętrowy-ten co reklamuja. Wydaje się, że Nadi będzie zaDOWOLONA.
a od chłopców kupie jej zestaw sprzątający, bo ma fioła na punkcie szufelek, mopów itp. jeszcze muszę zorganiowac coś od teściów, bo oni chca dać kasę, a ja chće, żeby Nadia dostała prezent. No bo ona za mała, żeby cieszyć sie z pieniędzy.

Moja córka mimo, że mało gadata, też bardzo pocieszna. Ostatnio wściekła się na Mateusza i oberwało mu się, za to , że nie pochował ksiązek do biurka tylko ostawił na łozku. Ze złościa chowała mu sama te książki do szafki i krzyczała_ Sisia no, no, kiśki bach! :-)
No i jest zakochana w Mateusza koldze jak widzi Łukasza dostaje wariacji tzn usmiecha się , smieje, tańczy break'a, staje na głowie , próbuje dyskutować i za żadne skarby nie opuści pokoju Matiego. a Wczoraj ze smutkiem mi mówiła, że Mati i łukasz poszli.:-)

domek teletubisiów też fajny. :tak:
a tak na marginesie, myślałam ze Po lubi hulajnoge a nie konewkę...

a ja zastanawiałam się jeszcze nad jakimś niedrogim pojazdem na akumulator...

no prosze pierwsza miłość Nadi! :-D oj kochana strzez się! Ty może lepiej porozglądja się za jakimś małym zestawem do make-upu dla panienek! ;-)

Mała, pojazd na akumulator mieli moi chłopcy i był wkurzający. Rozładowywał się w najmniej oczekiwanym momencie, hałasował i wcale nie był dla nich taka atrakcją jak miał być. ale to Twój wybór.:-)

Kasiu dzięki bardzo za cenne uwagi! Oj przydadzą się!!!!!!!!!!!! Nie mam właśnie kogo zapytać o to! Dzięki bardzo! No i chyba obstaniemy przy rowerku! Tylko czy ten rowerek nada się jeszcze na przyszly rok? dziewczyny pomóżcie! magdusiek ma ten rowerek na pewnoe, Misiu?

reklama
Do góry