reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hej. przeczytałam szybko co u was. Vertigo co to znowu za choróbsko się przykleiło? dużo zdrówka. Anna napisz faktycznie co u ciebie, może możemy ci jakoś pomóc, chociaż słowem wesprzeć.:tak:Witaj Efuniu.
Syla dziękujemy za gratulacje. Jak na razie łatwo nie jest. Weronika była znowu cały tydzień w domu, chora, z temperaturą i dostawała fioła. Generalnie jak kasiek74 pisała o ciężkim tygodniu to pisałam że nasz będzie pewnie normalny. a było bardzo ciężko. Dobrze, że jest Michał. :-) Magdusiek wiesz że nasze córki maja ten sam repertuar? Dorotka, panie Janie i sto lat. Weronika uwielbia jeszcze E.T. Natalki Kukulskiej. pieknie to brzmi: E.T., E.T. wróóóććć...:-D Fajnie że masz wesele i se potańczysz. a co do środków finansowych to ja lepiej przemilczę.:dull:

reklama
Witam!
Mała Rowerek fantastyczny, z całą pewnością dobrze sie będzie na nim Zuzi jeździło. Tylko zadaj sobie pytanie, gdzie zimą bedzie jeździła? najwyżej po chałupce...to może lepiej poczekać do wiosny? ale każdy coś tam po swojemu mysli.:-) generalnie, najlepiej mi się podoba ze wszystkich, bo najpraktyczniejszy!:-)

Drzewko, no coz pobyt Weronisi w złobku= częste chorowanie. Ale będzie dobrze, bo musi. :-) Grunt, że Michał na miejscu!:-) i pomaga.

Magdusiek, nie martw się finansami, bo każdy tak ma:tak: grunt to miec dobry humor;-)

Ja też już stęskniłam się za DoXą. ;-)

Drzewko - zdrowia życze mnóstwa dla Weroniki.
Mała -Kasia ma rację z tym rowerem w zimie, tylko będzie dym, bo Zuzia będzie chciała wyjść na rower, a TY jej będziesz tłumaczyła, ze to niezbyt udany pomysł.
Doxa nie wchodzi bo się boi, ze wsiaknie, a ma pracę do skończenia, nawet ją rozumiem, bo ja przyszłam sprzatać,a póki co gadałam godzinę z koleżanka i pisze na bb zamiast odkurzac i zbierać rzeczy.

Magduś, ja też tak mam- jak juz usiądę, żeby zająć się pracą i włącę bb-to koniec- nic nie zrobię. Dlatego wczoraj zajrzałam jak skończyłam. ale Was nie było.:tak:

Magduś, Kamil wie o tym? bo on zdaje mi się w :shocked2:;-)podróży

W Mamo to ja- jest dvd -Przygody Kubusia Puchatka- najfajnieszy Kubus chyba jaki powstała dla maluchów, dużo spiwają. Nadia zachwycoan!

ja jednak polatam tez po sklepach i poszukam jakiegos prezentu, może cos innego wpadnie mi w "oko".

a jutro imprezka w domciu, wkońcu parapety przestaną mi się walić w domu. ;-) :-p

reklama
Kasiu - wie :-)
Ja kuchnie póki co ogladałam na allegro, musze spytac koleżankę jaka ma jej corka, bo tę widziałam na żywo i była fajna.

Do góry