reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
A ja spędziłam upojny dzieńw kcuhniach... 5 godzin ustalania. Biała będzie, zrezygnowałam z waniliowej na rzecz białej bo widziałam minę Kamila. Jestem epwna, ze gdybym została przy waniliowej to za każdym razem gdyby wchodził do salonu to by się krzywił. Ale jest taka jak chciałam, łącznie z blatami i podświetleniami, szkłem itd.
Drzewko - fajnie, ze jesteś.
Kasiu - i słusznie, tort sie nie należy ! :-)

no wiec jestem. dziękujemy za wszystkie życzenia i gratulacje. udało mi sie w końcu wkleić kilka zdjęć. tak więc dołączamy do innych gwiazdeczek w galeryjce.:-)
co do porodu to nie chcę długo o tym, powiedzmy że jak świetnie to wyczuła kasiek74 w piątek kiedy rodziłam, że udałam sie na "dłuższy spacerek", który trwał 13 godzin po tym jak odeszły mi wody. :sick:
poród odbył sie całkowicie drogami natury - nigdy więcej :dull:
ale fajne było to że nas tak szybko puścili do domu i teraz rozumiecie - organizuję się. ale sprawa wydaje się więcej niż beznadziejna :-D:-D, chociaż Filip zachowuje się bardzo w porządku - je, śpi i robi fajne kupki. Weronika ma chyba mieszane uczucia. z jednej strony zachwyt z drugiej zazdrość, nad tym drugim pracujemy.
Nie wiem za bardzo co u was - doczytałam że sprawy mieszkaniowe w pełni. magdusiek my też polujemy chyba na białą (częściowo) kuchnię...

Drzewko, lecę do galeryjki! A z organizacją , nie bardzo wierzę, że coś kuleje. Na pewno wszystko na medal!
magduś, nie ma to jak tona zakupów w lodówce!:-D

dzięki kasiek. Ona na serio tak jakoś wydoroślała, nie wiem to chyba ten żłobek. ale znowu mamy katar i teraz jeszcze się będę bała o Filipa, rety..

Drzewko - Dzieciaki superowe, zazdroszcze na maksa!
Kasiu - tu bo już nie chcę wchodzić i ie mam siły, nie żartuj, przecież my mamy wielka ochotę i byłoby szkoda gdybyście nie były, nie mogły itd :-)

reklama
Do góry