reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

a teraz spadam, bo szkoła już pusta.

nawet się nas słuchali uczniowie! -może dlatego że to pierwsza klasa. Ale obie z koleżanką (rok młodsza ode mnie-pani pedagog! :-)) miałysmy opiekę nad nimi. I nawet posprzątali cały swój rząd po sobie, dobre jesteśmy co? hi hi ;-) :-D

babcia z dziadkiem 50-lecie obchodzą, trzeba im śledziki i sałatki zawieźć. :tak:

no i weeknd wolny wkońcu!

a ha i zaczynam kurs chyba kolejny... :-p

reklama
Witam!
Zaczęłam wielkie gotowanie na przyjazd gości- bedzie to wstęp do urodzin Nadulki, bo przyjeżdża chrzestna- potem nie może.

ja histori w stylu co się wydarzyło w dzieciństwie, przy porodzie itp mam pod dostatkiem, ale żadnej nie będę opowiadać.

Mała, rozumiem , że szykuje się rodzinna imprezka....:-)

a u nas tez przed snem nie ma wygłupów, źle zrozumiałyście- przytulanki to papa, buziak dla każdego i uściski- tak jest po prostu miło!:-)

Dzien dobry,
Ale sie zakrecilam dzisiaj, mialam od wczoraj zupe dla Tuska a rano nastawilam nowa. No coz maz bedzie musial zjesc.
Natkowi schodza straszne gile, zielone troche z krwia smary. Ale dzisiejsza noc pieknie przespal.
Mala to super, ze bylas w kinie, my wstyd sie przyznac nie bylismy jakies 2 lata a na Katyn bardzo bym chciala.
Teddy ale ma Krystian troskliwa babcie;-) oby sie mu szybko zagoilo. Ostatnio poznalam taka Pania z wnuczkiem kilka dni mlodszego od Natka i chlopak mial taki wypadek z tata bo uderzyl o rog wersalki podczas zabawy, efekt taki ze naruszyl wszystkie przednie zeby, mial jesc tylko papkowate rzeczy i w ten sposob tez musial skonjczyc ze smokiem. Inaczej grozil mu jakis aparat. Normalnie trzeba miec oczy dookola przy naszych dzieciach, ale czasem najwieksze wlasnie wypadki zdarzaja sie przy nas.

Dzień dobry
Wcale nie odsypiałam, byłam w kuichniach dogrywac szczególy, jutro znów jadę :-)
Mała - cieszę się, ze zobaczylas, na mnie wcviąz ten film robi wielie wrażenie za śledzie nie masz co dziękować :-) Cieszę się, ze zrobiłaś, one pyszne są.
Rozczula mnie moje dziecko gdy woła "lalu, patrz, gwiazdki są", w ogóle mnei rozwala jak tym lalkom i innym misiowatym pokazuje swiat.
A na urodziny poprosiła o dużą "wielką" lalkę, ktora robi siusiu. Chyba pójdę w sklepy szukać , zeby zrealizowac zamowienie. I pokazuje gdzie dziadek i babcia będa siedzieli, i gaa, ze torcik kupimy i sto lat spiewwa, no komedia.

My tez przy kolacji rozmawialismy co na urodziny i Natek chce kolejny traktor, i policje. Napewno mu kupimy straz pozarna, widzialam taka fajna drewniana. No a na reszte nei mam pomyslu. Kiedys Natek spiewal, ze na urodziny to beda mu spiewac "to laj", no ale swieczki to pierwsze co pewnie zgasi, bo jego "jaraja" takie rzeczy. A pomyslec, ze rok temu nie wiedzial jak je dmuchac i po co.

dzien dobry... :-)

ale mam od kilku minut mam pelna cisze... chlopaki wybyli na spacer... ;-)
...kawa... cudo...

Drzewko, dzieciaczki cudowne...
niestety nie wyswietlaja mi sie w galerce, wiec weszlam przez wlasciwosci i trafilam na caly albumik Weroniczki i Filipka... mam nadzieje, ze sie nie gniewasz... :-)

Dzien dobry,
Natkowi sie apetyt pojawia i kaszki je po kilka lyzek, reszte menu jak zwykle wszamia. Wczoraj tylko znowu wieczorem jak zasnal zaczal kaszlec i zwymiotowal, ale widac bylo ze to przez smary. Nie moze sam sie wysmarkac albo psiknie dwa razy a gruchy ani tyle do nosa wlozyc. Pozniej spalismy super cala noc. Mam nadzieje, ze ten katar da juz mu w koncu spokoj.
Ja juz po kawie, a moj malzonek sobie spi...ide go budzic.

jeju no. myślałam że się udało wkleić, wchodzę dzisiaj do galeryjki a tam nic, to usunęłam wiadomość teraz widzę że Teddy sobie poradziła. Super wcale sie nie gniewam, wprost przeciwnie, zuch z ciebie! Wieczorem spróbuję znowu, teraz uciekam, do usłyszenia wieczorem..

Drzewko zmien sobie paseczek bo pokzuje ze jestes jeszcze 2w1:-) A jak sie czujesz? Jak w ogole Filiek i Weronika reaguje na niego?
Cholercia czas tak zlecial, ze nawet na zakupy nie poszlismy teraz, a Natek zaraz spac idzie.

reklama
Witam!
a ja dziś byłam w pracy- odrabialismy za 2 litopada:-p
goście pojechali sobie do ciotki, chrzestna nie przyjechała, bo zajęcia jakies na uczelni, przyjechali jej rodzice, wobec czego uznałam, że tortu niet:-p

chciałam kupic małej zimówke i nie moge się zdecydować. jakoś tyle rzeczy mi sie podoba:rofl2:

Do góry