reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień dobry
A ja jakas trzepnięta jstem dzisiaj.
Tusiekn - wykład ma, nie przyjedziemy z nim, bo jedzie z Katowic, poza tym następnego dnia mamy wesele w Łodzi więc wszystko będzie na chwilę. A ja w tym czasie też mam jakiś milion rzeczy do zrobienia, a nie chciałabym na impreze jechac w takim stanie w jakim jestem teraz. Kurcze, nie mam kiedy iśc do fryzjera, a na głowie mam taki bałagan, że nie bardzo mam pomysł co z nim zrobić.

reklama
Dzien dobry,
Mala wiesz jakos nie bylo okazji zeby kupic Fride, Natek mial zaledwie kilka razy katar w zyciu i to wtedy jak byl maly co dal sobie odciagnac grucha. Ale ponoc frida jest rewelacyjna.
U mnie dzisiaj niby cuchy dzien, maz wyjechal na szkolenie;-)
Magdusiek to szkoda, ze nie przyjedziesz bo bysmy sie poznaly:-) a Konrad na jakiej uczelni wyklada? W Biznesie?
Ide po kawe.

dzień dobry. Kasia74 fajnie że już macie neta, to pewnie będziesz zaglądała częściej. a gdzie jest Doxa i Syla? u nas kolejna zarwana noc, tzn. u mnie bo Michał już wczoraj skapitulował i przeprowadził się do pokoju Weroniki. :-D I tak straciłam męża :-D :-D Mój tydzień zapowiada się raczej podobnie do poprzedniego, nawet nie zawsze wiem jaki jest dzień tygodnia. Mały przybiera na wadze i strzela niesamowite minki. Weronice przeszła zazdrość. Jest fajnie, ale najfajniejszy jest moment kiedy dzieci śpią, wtedy brakuje mi już tylko tego fotela bujanego no...:tak:

Drzewko - a czemu nie możesz pić kawy? Doxa pracuję, jakoś do końca tego tygodnia ma dym, a poxneij powinno jej sie prze;uźnić wiec pewnie wpadnie. Syla też w pracy. Widziałam sie z nimi i wyglądają kwitnąco, wioec jak będa jęczeć, ze nieprawda to kłamią :-)
Tusiekn - Konrad to nie wiem dzie, bo nie znam żadnego Konrada :-) A Kamil na takiej prywatnej uczelni, nie pamiętam jak sie nazywa, ale taka która przez lata miała swietną opinię itd.

Drzewko - Doxa pracuję, jakoś do końca tego tygodnia ma dym, a poxneij powinno jej sie prze;uźnić wiec pewnie wpadnie. Syla też w pracy. Widziałam sie z nimi i wyglądają kwitnąco, wioec jak będa jęczeć, ze nieprawda to kłamią :-)

hmmm no ale przecież "nie zwalnia ich to z powiedzenia "dzień dobry"?"

musze odszukać tego posta...

Mała - one tu nawet nei wchodzą, rozmawiałam niedawno z Doxa, ona ma tyle pracy, ze nie wchodzi z obawy, ze ugrzeznie i nie skonczy tego,c o musi. Ja w tym poscie o dzien dobry napisalam, ze jest masa która wchdozi, czyta i nie [pisze nawet dzień dobry :-)

reklama
Do góry