reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

MOja córeczka zanurkowała w kuchennej szafce, grzebała, szukała po czym wyszła z puszką kukurydzy i wygłosiła "mam! moje!"... no i Kamil musiał przejechać po drodze przez kfc, zjadła półtorej kolby. Ja pikolę, niezła jest.

reklama
Może nie wszyscy chcieli ;-)
Natalia gorzej, bo na bosaka ale najchetneij też w wersji golas, która noca jest dość złudna, szczególnie jak na kołdrze się spi a nie pod nia czy pod kocem.
Nic to, mam nadzieję, ze jutro będzie po wszystkim.

EEEe tam nie wszyscy. Choć z drugiej strony jak pomyśleć o faktach i poprzednich wydarzeniach;-)

Chciałam ludkowi kupić buty bartka i baba przede mna kupiła ostatnią parę w rozmiarze, i tu był dla mnie szok 24 :szok:. Kiedy jej tak noga urosła! Widziałam , że z sandałka palec wystaje ale nie sądziłam , że tyle centymetrów;-)

Witam :-)
Nie wiem czy dotrała do Was wiadomość, że nasz ORZESZEK urodził córeczkę :-) 28 sierpnia o 3:50 na świat przyszła Julia !!! I jeszcze jedna wiadomość, pamiętacie naszą koleżankę KIKĘ ? Ona 17 sierpnia urodziła Szymusia :-)

a u nas przeziębienie połączone z wyrastaniem dwóch piątek, Tymek marudny jak nigdy :-(

Lecę, zbierać się do pracy :-(

Witam,
Orzeszkowi wielkie gratulacje! I mam nadzieje, że teraz sie odezwie i cos "naskrobie" tutaj. ;-)
O Kika77 wiedzialam bo widziałam jej opis na GG. :-) ale oczywiście również wielkie gratulacje!!!
nie spotkałam się z Teddy bo byłam w pracy! A ona myślała, że mam nadal urlop. :-(

Dzień dobry
Orzeszkowi i Kice gratuluję!!!
Joliczku, dziki za takie super wiadomości. a powiedz Ty, co u Was? Oprócz tych piatek?

Mała - to tym bardziej bym wyszła ;-) :-)
Kasiu - ja jestem ciekawa ile Natalce noga urosła. Wciąż wkłada jesienne bartki i zimowe tez neidawno wlożyła, ale to chyba siła przekonania bardziej niż dobry rozmiar ;-)

dzien dobry
ale zimno, az nie chce mi sie wychodzic nigdzie.
Orzeszkowi I Kice gratuluje, chociaz Kikki to nie znam.
Magdusiek a Wy zdrowe jestescie z Natalka?

reklama
Tusiekn - dzięki :-) Wiesz co, tak nie wiem. Mnie boli gardło, Natalię chyba też. Temperatury nie mamy, małej leci z nosa, Dostała ode mnei cebion i takie lekarstwo przeciwgorączkowe na przeziębienie i zobaczymy. A ja to aspiryne biorę i herbate z cytryną.

Do góry