reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mała- a czemu ona nie musi przyjść? Czemu jej zef nie nakazał? Nie rozumiem... ja bym nie poszła.
Kasiu - Nadia rewelacja.

Jeju, jak ja uwielbiam stretching, mówie Wam, to chyba moja ulubiona godizna z całego tygodnia, tak mi się głowa wyłącza i czuję jak ciało mnie słucha i w ogóle...

reklama
Wiesz, ta 23:00 mnie nieco przeraża. Ale jestemz siebie zadowolona, bo dziś wykonałam jeden wazny teelfon, którego nie mogłam wykonac przez ostatnie pół roku,a przez ostatnie 3 tygdonie juz wiedzialam co powinnam, a wciaż nie mogłam. I teraz mi lekko jak nie wiem co.
tak naprawdfę to Syla ma u mnie mega kawę, bo wczoraj z Nią gadałam i mnie zmobilizowała chyba nieoczekiwanie dla samej siebei i tak to. I niniejszym Syla, wielkie dzięki :-)

Dzień dobry
Noc jakaś znowu do bani, Natalia płacze, chce spać ze mną, ogólnie makabra, bo kołdra jedna na trzy osoby, z ktorych najmniejsza leży posrodku i koniecznie na kołdrze... ale co tam, dobrze jest ;-)

Ja też się przywitam. Magdusiek gratuluje ważnego telefonu, zapału do stretchingu i ogólnie dobrego samopoczucia. A że na Sylę można liczyć to ja tez się przekonałam. Kochana dziewczyna! Mała ja też bym nie poszła do tej pracy na twoim miejscu..Kasiek wyczuwam u ciebie jakąś gorączkę przedpracowo-szkolną :-D
u mnie dalej do bani. mam w domu szpital. Mama i babcia mi sie pochorowały i nie wiem czy to grypa żołądkowa czy skutki poprawin weselnych :-(rodzice jadą dzisiaj do domu, Weronika w poniedziałek do żłobka, szykuję Dudusiowi wyprawkę i:crazy: jestem dzielna, jestem dzielna, jestem dzielna...

Witam!

Drzewko, jesteś super dzielna! Bardzo dzielna. A u mnie rzeczywiście przedpracowo- szkolna goraczka, chyba dlatego, że w wakacje wyluzowałam na maksa i zapomniałam o tym , że dzieci chodzą do szkoły i ich mama też;-)

Magduś, Ty też jestes dzielna , że wykonałaś to czego wczesniej nie mogłaś. I podziwiam za siłę i wytrwanie ! I za usmiech!

Syla, wiem teraz do kogo dzwońić jak będzie mi potrzebny psycholog z psychiatra i doradcą w jednej roli;-) I jeszcze artystka, i mądra baba! i ...:-)

Witajcie!

Drzewko jesteś bardzo, bardzo dzielna!!!!!

Magdusiek dobrze tak czasem załatwić ciążące stare zaległości ... pewnie Ci jest dużo lżej, o kilka kilo :-)

Oli po wczorajszym nie spaniu w dzień, obudził się dzisiaj o 8:15, liczyłam że dłużej będzie spał ... Jest teraz u babci, ja po pilatesie wróciłam do domu, z zamiarem popracowania ... hmmm ... jakoś mi nie idzie ;-)

reklama
Do góry