reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witajcie wieczorową porą!
Nie odzywałam się w ciągu dnia, bo moje dziecię znowu nie spało! No i do tego stały serwis nocnikowo-majtkowy. Jestem wykończona!
Czy on się już przestawia z jednej drzemki na jej brak?? Mam nadzieję, że nie! Bo padnę lada moment, a siwych włosów to dopiero mi przybędzie (dzięki dziewczyny za pocieszenie)!!

Vertigo koniecznie daj znać jak dostaniesz wyniki!

wybaczcie kochane chwilową nieobecność na BB - wróciłam do pracy :-( pierwszy tydzień już mam za sobą.
W poniedziałek rozpoczęcie roku szkolnego. A szefowa jeszcze nic nie wie o ciąży - poczekam jeszcze jakieś 2 tygodnie - chociaz już troszke brzuszek widać ale może to ja widzę bo wiem ze jestem.
Gratulacje dla Orzeszka i Kiki

Witam!

Efunię pamietamy, ale ona nas olała, pogniewała się, czy coś. Ale swoja droga ciekawe co u Tymka.

Magdusiek, jakoś mało Cię tu ,to podejrzane. Wieczorem brak Magduska i dziś.Mam nadzieje, że się nie rozłożyłaś.

Syla, to pewnie maluje;-) Doxa, na zmianę zmienia majtki i wylewa zawartośc nocnika. Vertigo? Tusiekn, Mała?Drzewko, leczy rodzinkę..

Dzień dobry
Kasiu, alez Ty czujna jesteś, zostałam z Natalią na noc u rodziców, zeby jej po deszczu nie wozić.
Ja super, Natalia trochę kaszle ale temperatury cały czas nie ma, ogólnie ok.
Wczoraj był u nas mój brat cioteczny z narzeczona, super miły dzień spędzilismy.
I dopeiro teraz jakoś do domu dotarłam :-)

pamiętacie efunię jest w ciąży wpisała się na liste kwiecień 2008 :-)

Anna, miło Cię widziec.
Pamiętam Efunię, ale ona się nadęła czy coś? I się nie odzywa, więc wiesz, wołac nie bedę, przymusu nie ma :-) Ale jak gdzies się antkniesz to jej ode mnie serdecznie pogratuluj :-)
Vertigo -trzymam kciuki za wyniki rezonansu. A na bieżąco nic Ci nie powiedzieli? Dziwne, bo sporo jednak zwykle mowią na gorąco. Pewnie wszystko ok będzie!!!
Doxa -współczuję. NAtalia wczoraj cały dzień nie spała i padła dobrze po 23:00. A ja tuż po niej ;-)

reklama
Do góry