reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

To dobrze, moze Was nie rozlozy. Mnie z rana tez boli gardlo, ale musze zamykac okno. Cos czuje juz nadchodzace zimno i przeziebienia.
Czytalyscie to? Niesamowite.
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=400760

reklama
Witajcie!

Jakie dobre wieści!!!! Gratulacje dla ORZESZKA i KIKI !!!!!

Magdusiek kurujcie się kochane!

Mała a to nie fart! Jak pech to pech! Szkoda, że Teddy nie owiedziła Ciebie w pracy!

Kasiek faktycznie 24 to sporo! Ja Olinkowi ostatnio kupiłam nowe adidaski w rozm. 23.

A co to strajk na bb?:szok:
Mnie dzisiaj czekaja duze zakupy, wszystko sie pokonczylo od spozywki po kosmetyki. No i wozek chcemy kupic, bo jeszcze go nie kupilismy a dawno zamiezalismy.

Doxa hi hi nie mart sie pierwszymi siwymi, ja tez mam. Przypuszczam, ze po pierwsze to dziedziczne, po drugie w mlodziezowym wieku przezylam troche stresow.

Witam!
Ale jestem uzależniona od BB... moje piersze kroki z pracy-komp:baffled:

Dla Orzeszka i KIKI gratulacje !!!

Doxa,
nie przejmuj się ja nie widzę, bo ciągle coś kładę na włosy- ale jakbym tak wróciła do swoich naturalnych , pewnie tez bym znalazła .

Magdusiek, kuruj sie kochana i Natalkę. A buty pewnie jakby Natalia w nich pochodziła to dopiero by sie okazało, że za małe!

Nadia dzis cos na brzuszek narzekała podobno.

Mała, to pech! A po pracy nie dało rady?

ja odpoczywam. jestem wykonczona! kupa roboty i na cholerny rezonans czekalam glodna 2h! a pozniej sie okazalo, ze mozna jesc. kobite mnie poklula i mam 2gigantyczne dziury po wenflonach.

wiadomosc dobra: kupilismy laptopa :-)

GRATULACJE DLA SWIEZO UPIECZONYCH MAM!

reklama
Do góry