reklama
mała26
Październikowa mama 2005
fochy to u mnie na porządku dziennym.
ale musze pochwalić moje dziecko w sukcesach nocniczkowych. Było bardzo dobrez, a teraz jest super!!! Śpi w dzień w majteczkach i bez niespodzianek. Tylko nie może poradzić sobie ze ściąganiem majteczek, nie potrafi i czasam po porstu siada w majteczkach i robi siusiu na nocniczek. np dziś jak została na chwilę z ciocią, a ciocia wyszła na dwór bo listonosz dzwonił. I wtedy Zuzi zachciało sie siusiu i woła, ale że nikt jje majteczek nie ściągnął a dziecko bardzo chciało to usiadła w majteczkach.
ale musze pochwalić moje dziecko w sukcesach nocniczkowych. Było bardzo dobrez, a teraz jest super!!! Śpi w dzień w majteczkach i bez niespodzianek. Tylko nie może poradzić sobie ze ściąganiem majteczek, nie potrafi i czasam po porstu siada w majteczkach i robi siusiu na nocniczek. np dziś jak została na chwilę z ciocią, a ciocia wyszła na dwór bo listonosz dzwonił. I wtedy Zuzi zachciało sie siusiu i woła, ale że nikt jje majteczek nie ściągnął a dziecko bardzo chciało to usiadła w majteczkach.
mała26
Październikowa mama 2005
jak sobie poradzić z oduczeniem Zuzi bicia Natalki? :-(
słyszałyscie że mają wycofać ubrania cherokee? podobno szczególnie dziecięce, bo sa robione z jakiś bardzo szkodliwych włókien, przekroczeone normy o setek razy. hmm tak słysząłam
słyszałyscie że mają wycofać ubrania cherokee? podobno szczególnie dziecięce, bo sa robione z jakiś bardzo szkodliwych włókien, przekroczeone normy o setek razy. hmm tak słysząłam
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Nie wiem, nie słysząłam, a może nie zwrociłam uwagi, Natalia nie ma ubranek cherokee. Ale nie dziwiłabym sie, bo sporo ostatnio mówią o przekraczaniu norm w róznych rzeczach dla dzieci, szczególnie tych robionych przez małe chińskei rączki.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
magdus, wszystko jest robione przez male chinskie raczki.
a jak swego czasu pisali o wozkach i materialach z jakich sa zrobione to najbardziej rakotworcze i badziewne byly same niezle marki- m.in. chicco, inglesina... ja mysle, ze bez przesady. jak zwykle z gatunku mmr powoduje autyzm
a jak swego czasu pisali o wozkach i materialach z jakich sa zrobione to najbardziej rakotworcze i badziewne byly same niezle marki- m.in. chicco, inglesina... ja mysle, ze bez przesady. jak zwykle z gatunku mmr powoduje autyzm
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Alez oczywiście., dlatego jakoś szczególnie nie przywiązuję do tego wagi. a z wózkami to chyba w ogóle tylko neiktore zostały przebadane i później częśc lduzi się ciesyzła, ze ich wózków nie ma na liscie ;-) bo badana nie była :-)
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie,
Kasiek nie mogę bo może czyta....;-)kto wie, wszędzie czają się tajniacy;-)
Mała, co z tymi Twoimi oczami? może jeszcze za wcześnie żeby krople działały, to dopiero 3 dzień, prawda?
Kasiek nie mogę bo może czyta....;-)kto wie, wszędzie czają się tajniacy;-)
Mała, co z tymi Twoimi oczami? może jeszcze za wcześnie żeby krople działały, to dopiero 3 dzień, prawda?
Syla, masz rację...wszędzie tajniacy. U nas kolezanka kiedyś zażartowała, że jest w ciązy ( a jest dobrze po 40) i powiedziała to w tajemnicy jednej plotkarce. po chwili przyszedł szkolny kierowca i pyta czy bardzo sie martwi, że w tak póxnym wieku zaszła w ciążę......
A z tymi ubrankami, znowu komus na czymś zależy. tajniacy w akcji po prostu!;-)
A z tymi ubrankami, znowu komus na czymś zależy. tajniacy w akcji po prostu!;-)
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
hi hi, dobre z tymi tajemnicami.
Ja nie przepadam za tajemnicamii, chyba że takimi z dzieciństwa:
pamiętacie?
w ziemi kładło się kwiatki jakies kolorowe przykrywało się szkiełkiem i później jak się odsłaniało od środka to takie piękne było, tylko to się nazywało chyba sekrety a nie tajemnice
Ja nie przepadam za tajemnicamii, chyba że takimi z dzieciństwa:
pamiętacie?
w ziemi kładło się kwiatki jakies kolorowe przykrywało się szkiełkiem i później jak się odsłaniało od środka to takie piękne było, tylko to się nazywało chyba sekrety a nie tajemnice