reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej, hej!!!

Melduje się.
Wczoraj nasz telewizor podczas burzy szlak trafił, pomimo że był wyłączony i modem internetowy też - na szcęście mamy jeszcze liveboxa, kltórego mieliśmy już dawno, ale nie był podłączony!

Dzisiaj mechanik zabrał telewizor i mam nadzieję, że coś jeszcze z niego będzie- przypuszczam że to bezpiecznik, jakieś przesilenie czy coś...

Laura teraz śpi a potem na zakupki - mężuś do wieczora w pracy, więc znowu jestem zdana sama na siebie!!

reklama
Kaszu - ja też :-) Kamil wróci dziś z pracy najwcześniej koło 20:00....a jutro też pracuje. a jak okazało się, z ejest chwila przerwy i moglibyśmy pojechać na urlop to akurat w tym czasie jest ślub i wesele mojego brata :-) węc pojedziemy do Łodzi,a nie do ciepłych krajów :-)

Witam!
Syla, pewnie już na miejscu , znaczy u Oskara.

Magdusiek, no to wraca norma Twego niewyspania. Współczuję. Powiedz Natalce, że dzis w nocy musi grzecznie spać, aby mieć siły na jutrzejsze jutro;-)

Witam,
No i jak jest weekend i maz w domu i okazja zeby wybrac sie na jakas wycieczke albo spacer to pogoda do bani. Nawet z domu sie nie ruszylismy, dopiero po Natkowej drzemce sie wybierzemy.
I mam cos ochote na kawe mrozona:-)

Witajcie,
No i chyba nie nadążę za Wami :-(
Dzieciaczki w galeryjce jak zwykle urocze !!! Adaś słodziutki, chciałabym mieć już drugie .... Nadia wzruszająca, Nati ślicznie wygląda w zielonej pelerynce, ma super włoski, a Laura ma śliczne oczęta.
A tak wogóle to dziękuję za komplementy pod adresem Tymka :-)

Tymianek nam się przeziębił :-( Ma katar, wszystko go boli i ogólnie jest nie w humorze. Albo go zawiało w ostatni weekend na Równicy albo biedaczyskowi wychodzą ostatnie zęby. Przy poprzednich miał podobne objawy.
Poza tym nasz dzielny synek od tygodnia zużywa już tylko dwa pampersy w ciągu dnia. Na popołudniowe i wieczorne spanie :-) Ślicznie woła siku i załatwia się wprost do ubikacji. Kupiłam w Ikei świetny podnóżnik pod ubikację. Jest idealny do Tymiankowego wzrostu :-) Nocnika nie lubi tak jak ubikacji :-)

oooooooo chyba się obudził

Dobry wieczór
Natalia spała 15 minut i energii ma mnóstwo :-) węc chyba jutro też zmęczenie jej nie grozi. Mam nadzieję, ze niedługo pójdzie spać.
Była na spacerze, w letnim teatrze (wytrzymała pół godziny - szok!!!!, bo bajka była o zabkach dla sporo starszych dzieci), na lodach, podlewała kwiatki w ogródku, latała jak kot z pęcherzem, później przyjechał do dziadków Konrad 4 czy 5 miesięcy starszy od Natalkowca , więc bawili sie wspólnie, genialnie.

wszytskie macie ucałowania od Orzeszka, który może wpadnie na BB za tydzień albo jakos tak, bo póki co z czasem krucho.

reklama
Joliku, zdrówka dla Tymusia. Brawo dla Jego postępów.:tak: My tez posiadamy taki podnóżek, ale nam się nie przydaje;-) jeszcze nie.
Magdusiek, Nadia dziś nie zasnęła w ogóle w dzień , więc szybko poszło jej wieczorem i o 20 juz spała. Teraz zbiera siły na jutrzejszą zabawę.:cool:

Do góry