reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Dziewczyny, czy zastanawiałyście się już nad prezentam dla swoich dzieci na drugie urodziny? U nas za 30 dni impreza, a ja nadal nie wiem co kupić. Siedzę teraz na allegro i przeglądam różne propozycje ... póki co na pierwszym miejscu jewst warsztat z narzędziami :-) Podzielcie się swoimi propozycjami, plissss (oczywiście w odpowiednim wątku
*syla*
kobieta pracująca...
witajcie, 5 min temu weszliśmy.....i nie zgadniecie.....bez Oskara
Moja siostra zgadała się z jedną z wychowawczyń, kóra musi na czwartek być w W-wie a moja siostra planowała namówić Oskara, żeby został do środy, ponieważ w środę jedzie do Częstochowy to by go odwiedziła. No i skończyło się tak, że Oskar wróci w środę z moją siostrą i jgo wychowawczynią
Zaciągnęli nas chłopcy na górę...piękne miejsce i piękne widoki, Iga dzielnie zniosła wyprawę, przed chwilką ją położyłam i juz grzecznie śni.
Mała miała spotkanie pierwszego stopnia z licealistą, podbiegła za jego plecami a oni grali w siatkę i jak łupnęła głową w beton to aż się odbiła, myślałam że coś jej się stało...ale na razie ok, mam nadzieję że tak zostanie. i nawet krótko płakała.
Moja siostra zgadała się z jedną z wychowawczyń, kóra musi na czwartek być w W-wie a moja siostra planowała namówić Oskara, żeby został do środy, ponieważ w środę jedzie do Częstochowy to by go odwiedziła. No i skończyło się tak, że Oskar wróci w środę z moją siostrą i jgo wychowawczynią
Zaciągnęli nas chłopcy na górę...piękne miejsce i piękne widoki, Iga dzielnie zniosła wyprawę, przed chwilką ją położyłam i juz grzecznie śni.
Mała miała spotkanie pierwszego stopnia z licealistą, podbiegła za jego plecami a oni grali w siatkę i jak łupnęła głową w beton to aż się odbiła, myślałam że coś jej się stało...ale na razie ok, mam nadzieję że tak zostanie. i nawet krótko płakała.
*syla*
kobieta pracująca...
Jolik, zdrówka dla Tymka!!!!!!!!!!!!
doczytałam, dzięki dziewczyny, wyjazd był przesuperowy, droga świetna,
Mała Ty to masz dopiero extra dwupasmówkę do nas!!!!!!!!!!!!!!!
Jechalismy równo 2.5h, Iga w jedną stronę spała bo to była akurat jej pora drzemki i w drugą stronę również bo wyjechaliśmy o 19.30 a wtedy Iga również śpi.
My nagadałyśmy się, jak to baby (zabrała się z nami mama Oskara kolegi).
Iga była super wyściskała Oskara, zrobiła furrorę przed oskara kolegami, z wszystkimi się witała, robiła żółwika, popisywała się rozśmieszała a na koniec tańczyła...zebrało się tym samym u chłopaków w pokoju z pół grupy na jej jazdy;-).
doczytałam, dzięki dziewczyny, wyjazd był przesuperowy, droga świetna,
Mała Ty to masz dopiero extra dwupasmówkę do nas!!!!!!!!!!!!!!!
Jechalismy równo 2.5h, Iga w jedną stronę spała bo to była akurat jej pora drzemki i w drugą stronę również bo wyjechaliśmy o 19.30 a wtedy Iga również śpi.
My nagadałyśmy się, jak to baby (zabrała się z nami mama Oskara kolegi).
Iga była super wyściskała Oskara, zrobiła furrorę przed oskara kolegami, z wszystkimi się witała, robiła żółwika, popisywała się rozśmieszała a na koniec tańczyła...zebrało się tym samym u chłopaków w pokoju z pół grupy na jej jazdy;-).
*syla*
kobieta pracująca...
dzięki dziewczyny, nie, nie wygląda żeby coś jej było, ma tylko śliwę
Magduś, no mówiłaś, że może wrócimy bez Oskara, ja nie byłam taka optymistka, ale to niesamowity zbieg okoliczności! Super!
Magduś, no mówiłaś, że może wrócimy bez Oskara, ja nie byłam taka optymistka, ale to niesamowity zbieg okoliczności! Super!
*syla*
kobieta pracująca...
Spadam bo jutro muszę wcześniej wstać;-) buziaki, miłej nocki!
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
oooo, Jolik, doczytałam, wielkie gratulacje dla Tyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!