reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiu - Orzeszek nie dał znac jeszcze :-) więc kto to wie? jak tylko do mnie napisze to powiem Wam co i jak,

reklama
dzien dobry...

jeesssuuu, magdusiek, cos okropnego... biedna Natalka... mam nadzieje, ze dzis juz wszystko w porzadku...
...i oczywiscie wszystkiego naj z okazji imienin... :-)

cos cicho tu ostatnio...

Dzien Dobry! Magdusiek jak Natalka, buźka mocno napuchła? Biedna malutka. Całusy imieninowe (w policzek)
Kasia 74 trzymam kciuki! Czy już coś wiesz? Dzięki Luszce za słowa otuchy i za życzenia. U nas wysypka, wiec chyba trzydniówka, ale Weronika jest mocno opuchnięta, hmm...temperatura zeszła.

Hej
dopiero wstałyśmy, chyba odsypiałyśmy wczorajsze emocje.
Prawie cała opuchlizna zeszła, najgorsze było to, ze użądliło ją od wewnętrznej strony, dośc głęboko i nie wiedziałam czy w warge czy w jezyk itd. Napuchła mocno i nasz lekarz uznał, ze bezpieczniej mimo wszytsko ją obejrzeć i podac lekarstwo. A dodatkowy strach to czy aby nie jest uczulona i czy tego badziewia nie ma w srodku.
Dobrze, ze już jest ok, Natalia gdy słyszy osa to pokazuje na usta więc mam nadzieje, że będzie ich unikała.
A, i dziękuję za życzenia imieninowe dla Natalkowca ;-)
Drzewko - biedna Weroniczka, żeby jej to szybciutko minęło.

wiatr hula. moje dziecko straaasznie marudne. jeju, jak dobrze że jutro nowy dzień.
dobrze, że starcie z osą to już wspomnienie. ja zawsze strasznie puchnę. michał tez. Mam nadzieję że Weronika nie :szok: Jak tam inne chorowitki? My jesteśmy teraz na etapie : "na straganie w dzien targowy takie słyszy się rozmowy.... Moje dziecko fascynuje najbardziej pietruszka: chuda, blada, spać nie może.... :-D

U nas dziś imieninowo, jutro też. natalia mówi, ze ma "imimimi" czy jakoś tak :-) A ja wymiękam.,... jutro przyjeżdża rodzina z Łiodzi, umówiłam się z bratem i jego narzeczoną na zakupy, Natalia jedzie w tym czasie do dziadków :-) bo Kamil niestety pracuje.
Drzewko,a nie masz TY czasem ochoty na jakieś spotkanie?

reklama
tylko nie wiem jak z tą trzydniówką. :rofl2:Może Weronika jeszcze nie powinna mieć kontaktu z innymi dziećmi. Taka trzydniówka to paskudna rzecz..

Do góry