reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Vertigo bardzo dziękuję za cenne rady.
polecam sie.
Mam nadzieję,że chociaż wynik z moczu będzie pozytywny, bo inaczej oszaleję.
modl sie, zeby byl wlasnie NEGATYWNY! ;-)
drzewko
Fanka BB :)
Dzien Dobry! Magdusiek jak Natalka, buźka mocno napuchła? Biedna malutka. Całusy imieninowe (w policzek)
Kasia 74 trzymam kciuki! Czy już coś wiesz? Dzięki Luszce za słowa otuchy i za życzenia. U nas wysypka, wiec chyba trzydniówka, ale Weronika jest mocno opuchnięta, hmm...temperatura zeszła.
Kasia 74 trzymam kciuki! Czy już coś wiesz? Dzięki Luszce za słowa otuchy i za życzenia. U nas wysypka, wiec chyba trzydniówka, ale Weronika jest mocno opuchnięta, hmm...temperatura zeszła.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hej
dopiero wstałyśmy, chyba odsypiałyśmy wczorajsze emocje.
Prawie cała opuchlizna zeszła, najgorsze było to, ze użądliło ją od wewnętrznej strony, dośc głęboko i nie wiedziałam czy w warge czy w jezyk itd. Napuchła mocno i nasz lekarz uznał, ze bezpieczniej mimo wszytsko ją obejrzeć i podac lekarstwo. A dodatkowy strach to czy aby nie jest uczulona i czy tego badziewia nie ma w srodku.
Dobrze, ze już jest ok, Natalia gdy słyszy osa to pokazuje na usta więc mam nadzieje, że będzie ich unikała.
A, i dziękuję za życzenia imieninowe dla Natalkowca ;-)
Drzewko - biedna Weroniczka, żeby jej to szybciutko minęło.
dopiero wstałyśmy, chyba odsypiałyśmy wczorajsze emocje.
Prawie cała opuchlizna zeszła, najgorsze było to, ze użądliło ją od wewnętrznej strony, dośc głęboko i nie wiedziałam czy w warge czy w jezyk itd. Napuchła mocno i nasz lekarz uznał, ze bezpieczniej mimo wszytsko ją obejrzeć i podac lekarstwo. A dodatkowy strach to czy aby nie jest uczulona i czy tego badziewia nie ma w srodku.
Dobrze, ze już jest ok, Natalia gdy słyszy osa to pokazuje na usta więc mam nadzieje, że będzie ich unikała.
A, i dziękuję za życzenia imieninowe dla Natalkowca ;-)
Drzewko - biedna Weroniczka, żeby jej to szybciutko minęło.
drzewko
wiatr hula. moje dziecko straaasznie marudne. jeju, jak dobrze że jutro nowy dzień.
dobrze, że starcie z osą to już wspomnienie. ja zawsze strasznie puchnę. michał tez. Mam nadzieję że Weronika nie Jak tam inne chorowitki? My jesteśmy teraz na etapie : "na straganie w dzien targowy takie słyszy się rozmowy.... Moje dziecko fascynuje najbardziej pietruszka: chuda, blada, spać nie może....
dobrze, że starcie z osą to już wspomnienie. ja zawsze strasznie puchnę. michał tez. Mam nadzieję że Weronika nie Jak tam inne chorowitki? My jesteśmy teraz na etapie : "na straganie w dzien targowy takie słyszy się rozmowy.... Moje dziecko fascynuje najbardziej pietruszka: chuda, blada, spać nie może....
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U nas dziś imieninowo, jutro też. natalia mówi, ze ma "imimimi" czy jakoś tak :-) A ja wymiękam.,... jutro przyjeżdża rodzina z Łiodzi, umówiłam się z bratem i jego narzeczoną na zakupy, Natalia jedzie w tym czasie do dziadków :-) bo Kamil niestety pracuje.
Drzewko,a nie masz TY czasem ochoty na jakieś spotkanie?
Drzewko,a nie masz TY czasem ochoty na jakieś spotkanie?
_anna
wszystkiego naj dla Natalek
Pozdrawiam do musłyszenia po weekendzie
Pozdrawiam do musłyszenia po weekendzie
reklama