reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dobry wieczór!
widzę, że jeszcze nie spicie :-)
ale mam zaległości...

"dieta mamy karmiącej"???? Luszka????????????????? :-) lecę czytać

reklama
no tak jak się śpi do 1o... ;-)
ależ się tu działo
myslalam że Luszka zrobiła juz "plum" :-p:-p
przede wszystkim wszystkim zdrówka i jeszcze raz zdrówka! normalnie osttanio mamy tu szpital polowy
a no i najlepszego dal wszystkich aneczek i Natalek (moja chrześnica w grudniu obchodzi)
dzieciaczki piekne w galeryjce! jejku jka oe szybko rosną... niedługo drugie urdzinki Olink,Tymusia... :szok:
Zuzeńka spi, bierez leki, po krostkach ani sladu, apetyt hmmm chyba jej się nie zmienił ;-) Ale kto tam wie, to dpiero ;-)początek... dzieki Vertigo :-)
remontu ciąg dalszy...
malowałam ogrodzenie, bo na pewno narazie nic na zewatzr omu nie zmieniamy wię musiałam zmienic chociaz jego kolor no i w trakcie przyszla :-)sobie @ i wymiekłam... dzis jeszcze hyrauliko-spawacz zrobił co do niego należalo... mam nadzieję ze zdązymy przed 1 wrzesnia! od 13 sierpnia planuje jeszcze 2 tyg. urlopu.

jejku! jakie literowki! wybaczie ale ja na tym laptopie po porstunie mogę sie połapać! a tym bardziej po ciemku...

A ja słyszałam ze pogryzanie migdałów pomaga na mdłosci:)ja jestem dopiero w około 5 tygodniu wiec jeszcze ich nie mam.W porpzedniej ciążyz córeczką męczyłam sie bite dwa tygodnie całodobowo.nawet z domu nie wychodziłam.Boje sie co bezie tym razem bo teraz pracuję i nie moge sobie pozwolic na takie nierpzychodzenie z powodu zwykłych mdłości.

cio to? :sorry2:

A kto poszedł? Chyba Ty :-)
Ja zaraz spadam się kapac.
Fajnie, ze Zuźce przechodzi. No i ze z zewnątzr chociaż ogrodzenie zmieniłas, zawsze to od początku poczujesz, ze inne, Twoje itd. Bo że w środku zmian milion to mogę sobie wyobrazić :-)

Hej!
W imieniu Natalki dziękujemy za życzenia imieninowe :-)
Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Magdusiek to sie strachu najadłyście. Dobrze że z Natalką wszystko w porządku. Spóźnione życzenia imieninowe i uściski dla niej :-)
Mała jeszcze nie zrobiłam plum a już bym chciała szczerze mówiąc ;-) Zwłaszcza że wczoraj przyjechała moja siostra wiec o Natalkę mogę być spokojna. W każdym razie dziś pomyłam okna, podłogi od wczoraj nie korzystam z windy no i męża molestuję ... ;-)
Wczoraj na KTG znów nic jeden porządniejszy skurczyk i cisza. W poniedziałek mam sie zgłosić do mojej ginki do szpitala i zobaczymy co dalej....
teraz lecę spać
Dobranoc

reklama
oj milion! :tak: ale che żeby to sie ju zsończyl,o...
i dla Zuźki lepiej... dizdki ja ropzieszczaja!

kurcez koles o pościeli ma coraz więcej neutrali i negatywów... hmmm :-( chy aposzuak kogos innego...

a jak Natalka? lepiej już?
ja zawsze tak sie boje o Zuźkę, zeby ja osa nie dzbneła! po komarach wygląa nieziemsko, to juz wiem... a przy jej alergii to kto tam wie co bedzie po osach :-(

Do góry