reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Anna - serio, jeden nie wyszedł, drug tak, zrób dziś drugi, nie wsyztskie testy wychodza od razu, dzień po terminie.
Zdjęcia zmniejszam trochę, żeby były ok 300-400 kb. i wtedy normalnie wchodza.

reklama
może i dobry pomysł z tym testem jutro rano, a może w przyszłym tygodniu wybrac sie do gin. już sama nie wiem. w sumie to bym chciała, zeby było na tak, bo z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka ;-)

a co do zdjęć to ja nie potrafię zmniejszać

anno, mam nadzieję, że pojawi sie u Ciebie nowy suwaczek!:tak: poczekaj ze 2 dni i zrób jeszcdze raz.
Magdusiek, ogladałam zdjęci8a i Natalka jak zwykle bomba. mam wrażenie , że przytyła i to widocznie.

kasia, julcia bardzo sie zmieniła.

Kasiu - dokładnie, mam wrażenie, ze przytyła i czuję to gdy ją podnoszę. Ale na wadze wciaz wychodzi tak samo.... może ona słabo na tej wadze staje?

kasiek no ja też mam taką nadzieję :tak:

Vertigo a nie musze nic dopisywać na początku tego kpiowanego linku, bo Orzech mi kiedys mówiła ze mam dopisac jakieś img

reklama
A ja słyszałam ze pogryzanie migdałów pomaga na mdłosci:)ja jestem dopiero w około 5 tygodniu wiec jeszcze ich nie mam.W porpzedniej ciążyz córeczką męczyłam sie bite dwa tygodnie całodobowo.nawet z domu nie wychodziłam.Boje sie co bezie tym razem bo teraz pracuję i nie moge sobie pozwolic na takie nierpzychodzenie z powodu zwykłych mdłości.

Do góry