reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzieki :-)
No właśnei Natalia sobie podstawia krzesła czy cokolwiek i włazi gdzie się da. Dziś ja nakryłam na stole, odwróciłam się, zeby zrobić herbatę. A wczoraj w edukado wlazła na taka półkę i kombinowała jak sie dostać na wysoki podest, w zasadzie nawet nei podest tylko takie nei wiem co, na pozopmie moich ramion. Pozostali rodzice zamarli, a ja już nawet nie miałam siły tłumaczyć, ze ona tak ma

reklama
hi hi... a myslalam, ze tylko ja mam w domu alpiniste... ;-)
Krystian tez tak wlazi, ale on sobie schodkowo szuflady odsuwa... :-)

Luszka, Magda25... jak widze wasze suwaczki, to az mi sie cieplo robi... :-)

Natalia i bez szuflad potrafi. U nas nie może otworzyć schodkowo, bo ma poblokowane. A alpinistka jest już chyba od zawsze, jak sobie przypomnę jej wspinaczki sprzed roku to az mi sie słabo robi.

:-) wtedy miałabym dodatkowo nianię. No i inny układ dnia :-) Ale przyznam, ze marze o bliźniakach :-) mimo wszytsko.

ja troche tez... ale juz mniej niz kiedy w ogole nie mialam dzieci...
...teraz mysle o uzupelnieniu do parki.... ;-)

ja troche tez... ale juz mniej niz kiedy w ogole nie mialam dzieci...
...teraz mysle o uzupelnieniu do parki.... ;-)

no ja raczej też o tym myślę, a ostatnio to nawet nie wiem co myśleć, bo powinnam 2 dni temu dostać @ a było tylko leciuteńkie plamienie i juz dzisiaj nic. :szok:
zrobiłam wczoraj test i nic nie wyszło. Też tak kiedyś miałyście?

Anna - ja mam regularnie, co do dnia, niestety, nawet nie mam się co łudzić ;-)
ale wiesz, kiedyś tak miałam, w lutym 2005 :-)

ja testy to zrobilam 4... raz wyszlo, raz nie wyszlo, raz nie wyszlo, raz wyszlo... i wyszlo po paru tygodniach... ;-)

....wiec kto wie... :-)

reklama
magdusiek ale ja na serio pytam - robiłas test i wyszło że nie jesteś w ciąży?
Natalia na zdjęciach rewelacja. A jak wklejasz zdjęcia, bo mi wychodzi że błąd w transmisji czy coś tam.

Do góry