reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzieki :-)
No właśnei Natalia sobie podstawia krzesła czy cokolwiek i włazi gdzie się da. Dziś ja nakryłam na stole, odwróciłam się, zeby zrobić herbatę. A wczoraj w edukado wlazła na taka półkę i kombinowała jak sie dostać na wysoki podest, w zasadzie nawet nei podest tylko takie nei wiem co, na pozopmie moich ramion. Pozostali rodzice zamarli, a ja już nawet nie miałam siły tłumaczyć, ze ona tak ma

reklama
hi hi... a myslalam, ze tylko ja mam w domu alpiniste... ;-)
Krystian tez tak wlazi, ale on sobie schodkowo szuflady odsuwa... :-)

Luszka, Magda25... jak widze wasze suwaczki, to az mi sie cieplo robi... :-)

Natalia i bez szuflad potrafi. U nas nie może otworzyć schodkowo, bo ma poblokowane. A alpinistka jest już chyba od zawsze, jak sobie przypomnę jej wspinaczki sprzed roku to az mi sie słabo robi.

:-) wtedy miałabym dodatkowo nianię. No i inny układ dnia :-) Ale przyznam, ze marze o bliźniakach :-) mimo wszytsko.

ja troche tez... ale juz mniej niz kiedy w ogole nie mialam dzieci...
...teraz mysle o uzupelnieniu do parki.... ;-)

ja troche tez... ale juz mniej niz kiedy w ogole nie mialam dzieci...
...teraz mysle o uzupelnieniu do parki.... ;-)

no ja raczej też o tym myślę, a ostatnio to nawet nie wiem co myśleć, bo powinnam 2 dni temu dostać @ a było tylko leciuteńkie plamienie i juz dzisiaj nic. :szok:
zrobiłam wczoraj test i nic nie wyszło. Też tak kiedyś miałyście?

Anna - ja mam regularnie, co do dnia, niestety, nawet nie mam się co łudzić ;-)
ale wiesz, kiedyś tak miałam, w lutym 2005 :-)

ja testy to zrobilam 4... raz wyszlo, raz nie wyszlo, raz nie wyszlo, raz wyszlo... i wyszlo po paru tygodniach... ;-)

....wiec kto wie... :-)

reklama
magdusiek ale ja na serio pytam - robiłas test i wyszło że nie jesteś w ciąży?
Natalia na zdjęciach rewelacja. A jak wklejasz zdjęcia, bo mi wychodzi że błąd w transmisji czy coś tam.

Do góry