reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

jeszcze 13 stron mi zostało do nadrobienia.....

ale to może później. Mam nadzieję że wszystkie macie i miałyście się dobrze.

Witam serdecznie nowe forumowiczki i czekamy na częste kontakty.

reklama
Syla czyli mam rozumieć, że na dzisiejszy egzaminek na 19 juz nie idziesz? I jeszcze jedno dzięki za powyższą mowę dotyczącą sygnałów z naszego organizmu. Masz świętą rację nie jesteśmy same i musimy zadbać również o nasze maleństwa.

DOXA
Popisałam trochę o diecie w brzuszkowym forum :-)
Byłam w Krakowie w ostatni weekend, przywiozłam mojego malucha na stałę. Jutro Karolina idzie pierwszy dzień do warszawskiego przedszkola. Teraz pewnie długo do krakowa nie pojadę :-(
A jeśli chodzi o prace to nadal pracuję, ten tydzień coprawda siedzę na L$, bo sie trochę przeziębiłam i mnie w poniedziałek szefowa do lekarza wygoniła :-). poza tym dobrze się czuję. Na następny tydzień idę do ginki i mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Dam znać co i jak.
Nie gniewajcie się, że tak rzadko zaglądam, ale czasem po pracy nie mam już siły komputera włączać, a wpracy jak to w pracy, dobrze, że dużo się dzieje - przynajmniej czas szybko leci :-)

Doxa, nie mam pojęcia ile się skróciła. Mają mi zbadać długość na tym USG. Na USG na pilnie na 7 lipca (też mi pilny termin co?) ale mam dzwonić bo może coś się zwolni. Wkurza mnie ten Medicover. Ale jakoś się nie przejmuję. Jakby było bardzo źle to by mnie położyła do szpitala, a tak dała mi szansę że nie będę przeginała i kilka razy powtórzyła że mam polegiwać a nie latać gdzieś. Tyle że po co ja się tyle wczoraj uczyłam. :) Tyle tylko że teraz dziecko zacznie przybierać na wadze więc będzie obciążało bardziej macicę. No muszę wyluzować i tyle.

No i mało przytyłam bo latam jak opentana i nie mam czasu skupić się na sobie:)

A moja ginka powiedziała że na zgagę dobre jest Rennie.

No dobra czas obiad zjeść :-)
muszę wyłączyc kompa, bo ciągle bym przy nim siedziała :-)
wrócę wieczorkiem do Was

Pozdroweinia dla wszystkich Brzuchatek!!

Syla dokaldnie moj ginek ma wlasnie taka filozofie lepiej przesadzic, czasami to sadze ze jest za wrazliwy, no i jak mu sie cos nie podoba to wysle na wszystkie mozliwe badania. Trzymam kciuki zybe wyszystko bylo dobrze.

Syla, odpoczywaj duzo i sie nieprzemeczaj.

Ja sie z  Wami juz zegnam, rano mam na usg, tak wiec zdam relacje po poludniu.

reklama
Do góry