reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

wrocilam jakies pol godziny temu od mojego ginka :)
zlecil mi teat glukozowy za 2 tygodnie, zapytalam potem poloznej czy moge zabrac ze soba cytryny, zeby je wcisnac do tego "pyszniutkiego"napoju a on apowiedziala:W ZADNYM WYPADKU :(
Kurcze,powiedziala ze tam sa tez miliilosci cukru i dlatego, po co ja ja o to pytalam, przynajmniej bym zyla jeszcze 2 tygodnie ze swiadomoscia, ze moge wcin´snac cytryny ;)
powiedziala tez, ze od 24h poprzedniego dnia moge pic tylko wode.

reklama
Orzech pierwsze słyszę takie teorie!!! 24h przed badaniem samą wodę wybacz ale ona chyba jest chora :mad: No i wszyscy lekarze zalecają cytrynę a ona nie zezwala??? Jak ja poszłam na to badanie to pani w laboratorium sama zapytała "czy ma pani cytrynę"??

dokladnie Frezja, tak jak pisze Doxa od polnocy wolno pic tylko wode...hhmm a jak zapytalam o herbate to tez powiedziala, ze nie......no nie wiem czy ona ma racje......

DOXA mi na arzie nic nie wycieka ale z tym to jest roznie moja kolezanka juz pierwsza miala w 4 mieisacu a druga zas wogole nie miala dopiero przed porodem kilka dni. Chyba na kazda z nas przyjdzie pora - Ty juz masz wiec musisz sie zaopatrzyc w wkladki laktacyjne lub w domu mozesz uzyc wacikow

Ja też jeszcze nie doświadczyłam wycieku :-) ciekawe kiedy to nastąpi. Mam nadzieję, że nie będę miała wtedy obcisłej bluzeczki :-)

Wiecie byłam dzisiaj w pracy i smutno mi się zrobiło bo moje miejsce jest już zajęte :-( koleżanka, która wróciła z macierzyńskiego zasiadła przy moim biurku. Chyba liczą na to, że do porodu juz nie wrócę.

JOLIK siedz w domciu- zawsze masz nas. Pracodwaca na pewno nie bedzie sie gniewał bo do 30 dni on placi za L4 a potem Zus wiec korzystnie jest dla niego ...chyba ze jestes niezastapiona .
Ciesz sie kobitko odpoczniesz w domciu ;D

Ewcia najgorsze jest jednak to, że ja nie potrafię wysiedzieć w domku. Nosi mnie .... I doprowadza mnie to do szału :-(
Nie mam gdzie rozładować swojej nagromadzonej energii ! Muszę się czymś konkretnym zająć.
Dzisiaj kupię proszek dla dziecka (na forum polecają DZIDZIUŚ - znacie?) i będę pomału przygotowywała ubranka dla mojej dzidzi. Mam nadzieję, że przynajmniej trochę sobie ulżę :-)

reklama
JOLIK tez tak miałam na poczatku ciagle z dziewczynami pisałam na gg co słychac u nich , odwiedzałam je a teraz naprawde wolę w domku posiedzieć.

O tym proszku nie słyszałam ale dostałam od lekarza kilka takich probek, np płyn do prania ubran dzieciecych LOVELA dostepne sa w kazdym hipermarkecie

Do góry