reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie,

Drzewko, jak miło że wpadłaś!!!
Skończyłaś już to tłumaczenie??:-)

pozdrawiam wszystkich i lecę oglądać zdjęcia i może też coś wrzucę z ostatniego weekendu.
buziaki!

reklama
a dzisiaj to chyba zaszlałam z tym pisaniem...Syla nie, jeszcze nie skończyłam tego okropnego tłumaczenia . Dziwne, zawsze jak pracuję w domu robię mniej.:-) Złośliwe teksty wtedy chyba podrzucają.. więc jutro znowu do pracy i wyglądam weekendu.

dzieci przecudne w galeryjce!!!
Syla zaraz sie rozryczę jak widzę was w ogrodzie!!!! A Igula jak modelka! Zdjęcia przy drzewie boskie! Cudne!!!!!! a piaskowinica fajoska.
wogóle opcja mieszkania z siostrą "w jednym" podwórku jest po prostu niesamowita- a u Ciebie tak smao jak u mnie- siostra ma córeczkę prawie w jednym wieku. :-) :-) :-)

witam się
pogoda przecudna na dworze. J acwzoraj zaliczyłam szkolenie,a le wytrzymałam tylko do 17.30 i zwiałam. A dziś nie ide bo mam dentystę.

Teddy widzisz jak Prezsowi scyzrykowe klimaty służą?! Kup mu jeszcze nożyk to zobaczysz jak szybko wydorośleje! ;-) :laugh2:
drzewko ty mnie tu na litość nie bierz! kawka bezkofeinowa albo anatolek (czy inka jak kto woli)! ;-) :-p i siedź i pisz na BB! tłumaczenie zrobi się samo! ;-)
Kasia powiem ci że też sobie pomyślałamo L4, ale co wtedy? będę siedzieć w domu z dzieckiem? No bo jak na dwór wyjdę? za dużo ludzi z pracy mieszka niedaleko...

Witajcie!
Kasiek hi hi jaka pobudka, my niestety o tej porze już nie spaliśmy. Oli dzisiaj znowu przed 7 się obudził :-( Wczoraj wstał z drzemki ok. 11:30 a spać położyliśmy go dopiero o 20:30 - myślałam że dzisiaj będzie to odsypiał, ale nie! Dzisiaj znowu go przetrzymamy, może w końcu wróci do dawnych nawyków ;-)

Doxa no właśne o to chodzi że niekoniecznie. Wiesz jak nauczyciele pracują... ;-)
co jest z tymi naszymi dzeciakami. Zuzia dziś wstała o 6.20!!!! :szok:

Dzień dobry
Natalia chrypi jak stary patefon, ale poza tym nic jej nie jst, Kamila bolało niedawno gardło i to chyba to samo co i on miał:-)
Ja wczoraj spędziłam uroczy wieczór na fitnessie i siłowni, rany, ale mi się super ćwiczyło. tyle, że do domu wrociłam koło 23:00. I oglądałam Lost, bo jakas zacofana jestem i nawet pierwszego sezonu nie widziałam.
Syla - świetne zdjęcia! I jaka modelka...

reklama
Dziendoberek

Wczoraj Natek pierwszy raz wszedl do piaskownicy takiej "publicznej";-) Jakos mnie troche przerazaja takie piaskownice bo psy itp. ale ta byla nawet wysoko zabudowana i nawet czysto. Dziadki wlasnie planuja zrobic mu piaskownice i tez taka jak u Syli zakrywana. Dziewczynki super modelki. Natek wczoraj podrywal roczna dziewczynke w piaskownicy, normalnie podchodzil i ja przytulal i puszczal buziaki, tak wiec Mala szybko przyjezdzaj bo Natek jeszcze znajdzie sobie jakos panienke:-D
Kasiek no to niezly zbieg okolicznosci z tymi podobnymi rzeczami:-)
Wczoraj bylismy na zakupach i sie tylko wkurzylam bo na Natka nie bylo fajnych butow, z Bartka same sandalki albo za duze wyciecia na ktore jeszcze za zimno. Ale to w innym watku.

Do góry