reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A my właśnie wróciliśmy z bazarku, nakupiłam świeżych warzywek itp. Ależ dzisiaj jest gorąco! O 10 było 19,5 st., to co będzie później??

Magdusiek mam nadzieję że to chrypienie to nic poważnego!

Jeśli chodzi o piaskownicę, to chyba zdecyduję się jednak na plastikową z przykrywką, chociaż mi osobiście te drewniane dużo bardziej się podobają!

reklama
Witajcie, ja dzisiaj jednak znowu w domu. noc zarwana. Weronika budziła się ze dwadzieścia razy i było Heja, Po! czyli Teletubisie. My mamy do tej drewnianej piaskownicy też przykrywkę. michał kupił kawałek dykty, przyciął i zaimpregnował. Nie jest ciężka i stabilna. Lecę do galeryjki. Potem kawa ;-)

Syla, to zdjęcie przytulone do drzewka piękne. tak jak to poprzednie na którym Iga ma zamknięte oczy i wystawia buźkę na słońce.
Wasza piaskownica też jest drewniana. Doxa widziasz i za 50 dych można kupić. super.
Magdusiek, jeju weż jakoś przytul Natalkę i powiedz żeby się nie wygłupiała z tym chrypieniem. :tak:

Jeszcze tak sobie myślę Syla że na prawdę macie fajnie w tym domu razem z siostrą. dizeciaki sie bawia razem. Dlatego tez się cieszę, że Weronika będzie miała niedługo rodzeństwo i że sie przeprowadzamy do bloku i że pójdzie od września albo wcześniej do żłobka. Teraz czas spędza przede wszystkim z dorosłymi.

Drzewko a czemu Ty tak bardzo chcesz do bloku? Ja całe życie mieszkałam w bloku i teraz wolę mieszkać w domu.

Doxa, bo w bloku nie ma babci a na domek bez babci mnie nie stać. wiem że ceny za mieszkania sa porównywalne z ceną budowy domu ale tutaj dochodzi jeszcze cena działki, to za dużo jak na nas.

Jolik a gdzież Ty?! :confused:
Orzeszek obiecała jeszce jakieś fotki z Hulakula... :-p
Luszka pewnie znowu biega za Natlką...;-)

a ja tu gniję...

reklama
mała26 nie martw się, tam są kleszcze zapomniałaś? Brrrr.. :tak: zobaczysz niedługo znajdziecie domek:

1. jeszcze piękniejszy
2. duzo tańszy
3. bez kleszczy
4. jak marzenie

czasami trzeba trochę poczekać.

Do góry