reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mala Drzewko wyjela mi z ust, ze tam byly kleszcze. Nie przejmuj sie, w zyciu czasem bywa, ze nie idzie po naszej mysli. Cierpliwosci. A ja nie wiem co zrobie mojemu mezowi, dywan ktory pralismy kiedys jest gorszy niz przed praniem, a wszystko dlatego, ze plynu ponoc nie dalo sie wlac do karchera i sobie tak kropil po dywanie:wściekła/y: A teraz mam plany w ksztalcie kropek i wyglada fatalnie tymbadziej ze to jasny dywan. Dzisiaj robimy drugie podejscie z tym, ze ja dzisiaj sie za niego wezme. Wiem, ze to tylko dywan, ale mimo to jestem wsciekla:wściekła/y:

reklama
A my byłyśmy u pradziadków Natalki, super było, jeszcze wujek jeden się akurat napatoczył.
Mała - olej domek. Będzie lepszy,
To Natalki chrypienie to luzik, ona to olewa całkiem. A Kamilowi przeszło po dwóch dniach. opiła się kefiru z lodówki:-)

Drzewko no to teraz rozumiem! "Babcia" to bardzo istotny argument!

Mała pamiętasz jak Jolik rozpaczała z powodu niani? A teraz jest bardzo zadowolona, obecna okazała się lepsza od poprzedniej! I tak samo będzie z Twoim domkiem! Tamten był zakleszczony, cały do remonu i drogi! Jestem przekonana, że znajdziesz lepszy i ładniejszy, i tańszy ... i w ogóle będziesz szczęśliwia, że na tamten był inny kupiec, bo byś go kupiła i żałowała :-)

Witam po raz drugi!
Mała, domek widać nie miał byc dla Was. Olać! Będzie nastepnY!

Magdusiek, oby szybko przeszło Natali chrypienie.

Ja już przywykłam do wstawania o wczesnej porze. Niestety dzidzia rytualnie wstaje najóźniej po szóstej.

Czeka mnie pracowity kolejny wieczór. Wczoraj pisałam sztukę - bajkę z morałem, z podziałem na role i robiłam do tego kukiełki.
A dziś będę teatr budować. Normalnie dramat wyjdzie z całości!!!:-D:-D:-D

Witajcie,

Drzewko, a gdzie na zdjęciu widać Waszą piaskownicę? Ja chyba ślepa...Doxa widzi a ja nie:-(

Doxa, Oli dorasta:-), kawalerowi szkoda dnia.:tak:
Mała, pisałam Ci że następny będzie lepszy. Słuchaj się starszych!!!!:wściekła/y: ;-)Mój stary i wcale nie jary, ciągle musimy kasę w niego wkładać...teraz czeka nas wymiana dachu, zrobienie części chodnikowej, co widać na zdjęciu gdzie Iga sprząta...nie chcę myślec nawet ile to kosztuje...tak więc wiesz, nie porywaj się na pierwszy lepszy i stary...no i jeszcze zakleszczony;-)
...a z siosta jest super, małe aż piszczą jak się zobaczą, kolejnym etapem jest wojna o huśtawkę i rowerek, mimo, że mają identyko:szok: ale zawsze ten drugi lepszy. No ale zauważyłam już że sa bardzo za sobą jak jedna płacze to druga też zaczyna się przejmować i w płacz, Iga jeszcze dodatkowo całuje Oliwke gdzie popadnie.

Drzewko, fajnie że będziesz miała taka małą różnicę wieku!

Magdusiek, gdzieTy Losta oglądasz?

No nie, Kasiek, Ty to chyba w nocy nie śpisz w ogóle już co?????

reklama
Ja jestem po 15 chyba odcinkach i bardzo mnie wciągnął. Jakoś niedługo ma być drugi sezon... tzn pewnie większiość widziała na lewo, ale my nie używamy piratów ani innych lewizn :-)

Do góry