reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

magdusiek świetny pomysł, tylko nie wiem czy teściowa to psychicznie wytrzyma. Słynny jej dywanik leży zwinięty na dnie szafy, w sobotę na działce jak reszta rodziny zobaczyła oczko Zuzi to tez jej się nieźle dostało (byłam w szoku!), i teraz "super" buty... ;-) :-) i założę się że zaraz zuzia wyjdzie w tych butach na dwór... :wściekła/y:

reklama
Mała -dywanik jest śmieszny, ale na buty nie pozwalaj. W końcu chodzi o stopy Zuzi.Pokaż babci jak wyglądają dobre buty,w ytłumacz co w tych jest nie tak i powiedz, z emimo, ze bardzo ładne to nie pozwalasz ich zakładac swojemu dziecku.

wkleiłam wam zdjęcie kawałeczka mojego ogródka. Weronika i moje hiacynty. Ale ja nie mogę się doczekac jak się w końcu przeprowadzę do bloku.. m.in. też ze względu na buty i nie teściową a babcię....:dry:

Drzewko, jaka słodka Weronika. I piękne hiacynty:-)
Vertigo - ale z Tosi mała podróżniczka.

butki... chciałam kupić Natalce ciut lżejsze jakieś, ale w bartku same brzydale stały, w innych sklepach też jakią dramat, poczekam moment, może w innym zobaczę.

Mała spróbuj wytłumaczyć teściowej, tak jak radzi Magdusiek, a jak się nie da to po prostu schowaj te buty i idź do pracy, babcia na pewno ich nie znajdzie :-)

Doxa niezły pomysł! Dopiero by mi zrobiła RTG w domu! ;-) :-)
zła jestem jak cholera o te buty! Ale najlepszy sposób będzie chyba taki, że pojade i sama kupię jej jakieś adidaski i nie będzie problemu! :tak: :-)

Jakie piekne kobietki w galeryjce! Tosia wygląda jakby miała 3 latka! A Weroniczka zaje... wygląda z tymi kwiatami! :-)

Doxa, my sie teraz trochę stroimy. Weronika poderwała wczoraj jakiegoś chlopaka. Na A kuku! i czarne lakierki. Moze wpadniesz z Olim? mamy piaskownicę? :-D
kurcze mam cięzki tekst do tlumaczenia. Nikt nie zrobi tu kawy dla ciężarnej koleżanki?

reklama
Do góry