reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzien dobry,

Mala Natek dostal w tamtym roku adidasy z "Ameryki" od mojej cioci. To niezwykle adidaski bo dziecko jak idzie to swieca sie. Co Amerykanie jeszcze nie wymysla, szkoda tylko, ze spelniaja sie tylko jako ozdoba bo o chodzeniu nie ma mowy. Nigdy Natek w nich nie wyjdzie, dziewczyny te adidasy w ogole sie nie zginaja, maja cala sztywna podeszwe i dziecko wygladaloby jak bocian chodzac. I dziwic sie, ze amerykanskie dzieci w porownaiu z innymi krajami maja pozniej problemy. Mala nie daj sie i powiedz po prostu tesciowej co myslisz o tych butach. Moja tesciowa chciala kiedys kupic Natkowi Elefantena buty, ale ja jakos wole przymierzyc i zobaczyc nic kupowac na patyk.
Dziewczynki w galeryjce sliczne.
Dziewczyny z jakich korzystacie stron do hostingu zdjec, ja wczoraj chcialam dac zdjecia do galerii i niestyty znowu mi nie dziala.

Ależ dzisiaj jest pięknie!!! Oli w samym body biegał!!! A teraz jedziemy do babci, bo już o g.13 dzwoniła że zupkę ugotowała ;-) Oj co ja się z nią mam! Chcąc nie chcąc, w takim razie idę zaraz na siłownię :-)

Drzewko - no nie moge się napatrzeć na Weroniczkę. Ale sliczne zdjęcia i śliczna dziewczynka.
Pogoda piękna, podreptałyśmy na spacer,w drodze powrotnej plac zabaw, Natalia nie chciała wracać, ale jak usłyszała, ze jedzenie jest w domu, a nie w piaskownicy to ruszyła ciało, przeszła górą, zjechała po drodze ze zjeżdżalni i dzielnie podreptała do zejścia do samochodów. Chyba gdzies jeszcze planowała skoczyć, ale matka zabrała ją za fraki i skierowała do domu.
Strasznie mi jakoś dziecko urosło w ciagu ostatnich dwóch tygodni albo trzech. Dziś patrzyłam jak biega po ogródku i jakas taka dziewczynka duża biegała i kwiatki wachała. Szok!!!

witam odtesciowo... :-)

mialam sie tu nie logowac, ale na haslo "zdjecia" i "piekne" nie wytrzymalam... i faktycznie... ;-)

syn mnie kompletnie zaskakuje, jestem w szoku... ale to wszystko jak wroce, bo tu w klawiature trzeba piescia walic w spacje i poooootwornie ciezko cos napisac... ;-)

....powiemtylko, ze pijemy jogurt... i to nie koniec zaskakujacych wydarzen... ;-)

buziaczki dla wszystkich... :-)

Witam!
Teddy, wal w klawiature i pisz więcej.....:tak:

U nas tez pięknie. Nadia w samej bluzeczce po południu biegała. A jutro ma byc jeszcze cieplej. Najchetniej bym poszła na zwolnienie, bo żal w tak piękne dni do pracy chodzić.

Mała, bądź asertywna i powiedz tesciowej, że buty wybierała bedziesz sama a jesli teściowa ma ochotę to niech do nich dołoży.

A teraz idę pooglądać zdjęcia

reklama
Dzieci w galeryjce śliczne...
Vertigo, buty prawdziwie ortopedyczne i fajowe. Nasze do sukienki baaaaardzo podobne.

Tusiekn, jak spojrzałam na zdjęcia Natana to pomyślałam, że robiłaś je u mnie w domu..... firanka wydaje się taka sama, tarakota na balkonie tez i widok z balkonu i jeszcze krzesełko do karmienia identyczne:-D:-D:-D

Do góry