reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jeju tyle tutaj było: imprezy, 100 tematów, nie wiem jak wy to robicie. fajnie że bb znowu tak zakwitło na wiosnę. cieszę się że wszyscy zdrowi, my też. i ja też tyję, systematycznie... i dobranoc!

reklama
ja się witam już z a Teddy nie ma! :szok:

Syla tak tak nadal szukamy, a teraz właściwie to czekam tylko do środy czy ta kobitka będzie miała lepsza ofertę od naszej.
oj Kasia uwierz mi, żę w tej chwili o niczym innym nie marzę.

Ostatnio koleżanka mojej siostry- kóra mieszka jakiś kilometr od tego domku powiedziała że tam jest plaga kleszczy! brrrr :-(

Kasia już Ci gratuluję, nie tylko (na pewno) zdanego egzaminu, ale tego co robisz. Ja nie daję rady przy jednym dziecku a Ty... Tyle obowiązków... :-)

Bylismy wczoraj na wesołym miasteczku. Zuzia była bardzo zszokowana. Jeździła na konikach, na autodromach, samolotach. A w samochodzie od razu padła. Tyle wrażeń.

Moja teściowa wczoraj kupiła Zuzi buty. Adidaski, twarde jak cholera, no ale "na działkę tylko do piasku będzie miała...". No i przetłumacz kobiecie...

mała26, to jak nie będzie chętnych do środy to może zgodzi sie na wasza cenę, tylko te kleszcze to brzmi nieciekawie. kurcze, skąd nagle te kleszcze się wzięly, nawet na grzyby nie mozna pójść.

Witajcie!
Oli dzisiaj wstał przed 7 - nie wiem o której dokładnie i właśnie przed chwilą położyłam go do spania! No i weź tu człowieku coś sobie zaplanuj!!!!!! Nie wiem co go budzi tak rano, może słońce?? Bo ewidentnie nie jest wyspany!

Drzewko jak miło że zajrzałaś! A przy okazji, widziałam na zdjęciach że Weronika ma super piaskonicę, gdzie ją kupiliście?
Ja jestem na etapie "urządzania" ogrodu, wczoraj kupiliśmy kilka roślinek, intesywnie podlewamy "trawnik" tylko trawy ciągle brak ;-) i myślę o zoorganizowaniu Olinkowi jakiegoś miejsca do zabaw.

Mała a te kleszcze są u koleżanki czy w okolicach domku, który chcecie kupić?

drzewko oj bardzo bym chciała...
Doxa a kleszcze sa właśnie w tym rejonie, tzn u koleżanki, więc pewnie i tam też, bo tam takie tereny- trawy, drzewka owocowe...
a ja mam straszny wstręt, a raczej lęk przed kleszczami. :-(

dzień dobry
Doxa - Natalka tez sie rano budziła, o 6:00 m,iałam stresa, ze na dobre, ale przysnęła jeszcze i wstalismy 10 minut temu, wszyscy ;-)
Drzewko - miło, ze zajrzałas. Cieszę się, że jesteś zdrowa, tyjesz itd:-) Super!
Mała - spal te buty albo czymś zalej niechcący. Może w jakieś ognisko wpadną albo w jakies inne świetne miejsce??? Cieszę się, że Nartalce nikt takich prezentów nie robi, a jak ktoś chce jej kupić buty to szczęśliwie idzie ze mną.

MIałam Wam napisac, wczpraj Natalia podeszła do nas ze słuchawkami w ręku, wsadzała je sobie na głowe i pokazywała na laptopa i telewizor mówiąc "baba". Dziecko chciało z drugimi dziadkami pogadać przez skypa...jak dziadkowie to usłyszeli to się bardzo ucieszyli, a jak na "do widzenia" Natalka ucałowała ekan to się plopłakali ze wzruszenia ;-)

Weronika chodzi teraz spac później, bo ok. 21 ale śpi do 7.30, w dzien 2,3 godziny. Więc jakoś bardzo regularnie nam to na razie wychodzi..Ale u Olinka to dziwne, bo dla niego przed siódmą, to faktycznie nie lada wyczyn. U nas zaraz Teletubisie. ja dzisiaj pracuję w domku, fajnie.

Doxa, ta piaskownica to prezent od dziadka. kupił ją gdzieś na trasie Warszawa-Płock za 100 zl! Myślę że to był taki sklep ogrodniczy przy drodze jakich wszędzie pełno. Na pewno warto kupować poza Warszawą, bo taniej ale wtedy trzeba mieć przyczepkę, macie przyczepkę? No i extra wyprawa po piaskownicę? Może jak pojedziecie na Podlasie?

reklama
Doxa Zuźka po przestawieniu czasu też budzi sie o 7 a często nawet o 6.30. i ledwo na oczka patrzy, ale do kuchni musi iść i wołać "am". :tak: :-)
ja też chcę sobie urządzać ogród...

Do góry