reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiek, super!!! Kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas?

Teddy, Magduś dobrze że ten plakat nie jest ogólnodostępny bo Magdusiek byś się nie opędziła od telefonów:-)

Teddy nieźle Ci to wyszło!

a my wczoraj cały dzień na dwórku z zerwą na drzemkę. Pieczrki z grilla, kiełbaska, ognicho póxniej coby się podgrzać;-)

a teraz słuchajcie! Jolik, pisałaś że przytyłaś 2kg.....ja wczoraj odważyłam się wejść na wagę:zawstydzona/y: :-( +5kg:zawstydzona/y: :-( odkąd skończyłam karmić.

No i jestem załamana, nie wiem z czego te 5kg, więcej ważę niż przed ciążą.

reklama
witam,
u nas też pięknie. Wczoraj byliśmy na działce u teściów. Nawet Zuzia ma piękną nową piaskownicę, hmmm wg mnie za mała bo się z braciszkiem ciotecznym oboje nie mieszcza nawet ale ważne że cos jest. ;-)
dzisiaj jedziemy do moich rodziców wic może na spacerek się wybierzemy pokazać cioci (mojej siostrze) domek kóry mielibysmy kupić.

Witam!
No jeszcze mi nie gratulujcie. Wyników nie znam ale napisałam na moj gust dobrze , bo wstyd jakbym nie napisała :-D w końcu musze dawac przykład moim synom:tak:

Ja ważę....6,5 kg wiecej niz przed ciążą:-p co prawda przed ciążą miałam nie dowagę i musiałam kupować rozmiar 34. I to była przesada! Chciałabym zrzucić ze 2 kg, które przez zime mi przybyło i ani grama więcej.
Syla, Ty wyglądasz ładnie i kobieco i nie widze pokoju do niepokoju.Z całą pewnościa nie tylko mąż się za Toba oglada...

pewnie że zdałaś!!! i to pewnie na 5! Jeszcze raz zaznaczę że Cię podziwiam!!!!!!
Trójka dzieci, dom, praca i jeszcze podyplomówka!!!!!!!!!!
Podziwiam Cię, mi jest się strasznie ciężko zmobilizować do nauki. :cool2:Muszę złapać trochę oddechu i w październiku ruszę wreszcie. Bo teraz byłoby wszystko na siłę i z niechęcią....
Najgorsze, że chodzi mi po głowie coś plastycznego:cool2: , ja jednak najlepiej się czuję jak coś tworzę, choćby w xls:laugh2:, nie cierpię powielać i robić ciągle tego samego...

Mała, czyli nadal się zastanawiacie nad kupnem tego domku????

Sylus, dzieki za ten podziw, ale bez przesady! Ja tylko realizuję w pewnym stopniu marzenia, a rodzina to też to o czym marzyłam, bo moje dzieciństwo było dość skomplikowane i tak naprawde nigdy prawdziwej rodziny nie miałam .....

Mała, a Ty nie łaź koło domu tylko go kupuj!!!!:-)

Dzień dobry
BYłam rano na pilatesie, na kawie, później na spacerze z Natalią i Kamilem, wydałam im obiad, kto może ten odpoczywa, a na mnie czeka góra prasowania i innych takich :-( I gdzie jest sprawiedliwość? Bo przeciez ja jestem wypoczęta, bo przecież nie pracuję itd. I niech mi jeszcze ktoś powie, że siedzę to przyłożę jakimś brudnym garem...

Magdusiek, wiadomo, czy w domu z dzieckiem czy w pracy człowiek jest umordowany. Ja czasem ide z ochota do pracy,żeby od rodzinki odpocząć.... ale pomyśl jaką sprawiedliwość mają mamy pracujące:happy: w domu niby podział obowiązków, ale jakims dziwnym zbiegiem okoliczności to my zawsze prasujemy, gotujemy i zajmujemy sie dziećmi, a co zostaje facetom?;-)

reklama
Dobry wieczor i dobranoc. Jestem padnieta, caly dzien praktycznie bylismy na dworze, Tusiek padl po kolacji. Magdusiek skad ja to znam i wiem co czujesz. A ja czasem nie mam sily codziennie robic domowe obowiazki i poszlabym do pracy, a tu jeszcze musze znalezc czas na pisanie magisterki.

Do góry