reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Nie, bo mam zakręcone żaluzje :-)
No dobra, ja się wykąpałam, dziecko śpi u siebie, mnie się spać nie chce.
Ktoś wpada na wino???

nieźle, nieźle tu wczoraj było :-D Ja wczoraj zaległam przed TV i jakoś nie pomyślałam, że tutaj tak gwarno mogło być!

A tak w ogóle to Witajcie z rana :-)
Ja dzisiaj wybieram się na poranny fitness, więc moje dziecię przed 7 się obudziło i sprawia teraz wrażenie jakby było już śpiące! Nic z tego! ;-)

Witajcie:)

Witaj Doxa, no właśnie wczoraj Cie nie było a my trochę bałaganu zrobiłyśmy;-) Masz zapał na ćwiczenia!

Iga od 6 do 6.40 leżała w łóżeczku i coś tam sobie szpąciła. Kochana córeczka. Teraz natomiast mam za plecami sajgon:szok: ale w końcu sobota...

Do nas dziś przychodzi (może) koleżanka z synkami. Jeden 13 miesięcy i drugi 11 lat. Mam nadzieję że fajnie spędzimy czas na dwórku, wiecie że już bardzo ciepło na zewnątrz!!!!:szok: :happy:

reklama
witam.. :-)

dziecie wstalo, samo sie rano obsluzylo telewizorem, telefonani, portfelem tatowym, a jak zglodnialo to pobudzilo starych... znaczy, chcialam tylko powiedziec, ze w miare sie wyspalam... :-)

Do góry