reklama
Teddy
Październikowa mać
to do Krystiana przedwczoraj uderzala panienka z tego typu zalotami... glaskala go po buzi, cos tam gadala, a ten nic... spojrzaj na nia raz i odwrocil sie w strone bilbordu z ceglami... lepiej zareagowal na mame owej panienki... ;-)
tusiekn
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)
Dzisiaj sprzatalam, mama kochana umyla mi okno w duzym pokoju, a ja wieszalam firanki i zaslony, ktore wstyd sie przyznac, ze nie byly prane odkad mieszkamy. Az milo siedziec teraz w pokoju:-) Zostaly mi jeszcze 2 okna. Pogoda piekna, Natek nie byl dzisiaj na spacerku, ale zaraz jak sie obudzi jedziemy do tesciow. Babcia bedzie pilnowac,a my bediemy prac dywan, ktory strasznie tez jest dojechany. Juz czuje to powietrze wiosenne i grilla w powietrzu:-)
Mala to niech Zuza zrobi teraz bach bach babci;-) A co do twojego weekendu majowego mam nadzieje, ze sie spotkamy? Nie ma takiej opcji, Natek musi w koncu poznac Zuze
Natek dzisiaj tez jak nigdy zaczal sie przytulac do wujka, kazal jego wlosami robic sobie kizi mizi po czole.
Dzisiaj sprzatalam, mama kochana umyla mi okno w duzym pokoju, a ja wieszalam firanki i zaslony, ktore wstyd sie przyznac, ze nie byly prane odkad mieszkamy. Az milo siedziec teraz w pokoju:-) Zostaly mi jeszcze 2 okna. Pogoda piekna, Natek nie byl dzisiaj na spacerku, ale zaraz jak sie obudzi jedziemy do tesciow. Babcia bedzie pilnowac,a my bediemy prac dywan, ktory strasznie tez jest dojechany. Juz czuje to powietrze wiosenne i grilla w powietrzu:-)
Mala to niech Zuza zrobi teraz bach bach babci;-) A co do twojego weekendu majowego mam nadzieje, ze sie spotkamy? Nie ma takiej opcji, Natek musi w koncu poznac Zuze
Natek dzisiaj tez jak nigdy zaczal sie przytulac do wujka, kazal jego wlosami robic sobie kizi mizi po czole.
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie,
ależ pięknie na dwórku!
a cóż to były za nastroje???? Mam nadzieję że już wszystko w porządku!
Kasiek, głowa boli jak się coś takiego czyta, nie myśli kobieta czy co?
Mała, ucałuj Zuzieńkę od ciotki!
Doxa, oj przydałby się Olikowi młodsze rodzeństwo do pieszczenia;-) :-)
Magdusiek, mam nadzieję że już się uspokoiło.
Teddy, to jak dziś do kina???!!!
Tusiekn, to jak często Ty myjesz okna? Dopiero co były Święta
Właściwie to głupie pytanie, bo sama już powinnam umyć w kuchni - Igi łapki pięknie wyglądają jak "girlandy zimą";-)
lecimy na dwór bo chłopaki montują piaskownice dziewczynom, przyszłyśmy do domu za karę bo Iga nie pochamowała łapek i uderzyła ciocie i mnie ...znowu się zaczyna , płakała sobie w domciu.
...a już się oduczyła fruwania łapkami.
Jakie plany na weekend?
ależ pięknie na dwórku!
a cóż to były za nastroje???? Mam nadzieję że już wszystko w porządku!
Kasiek, głowa boli jak się coś takiego czyta, nie myśli kobieta czy co?
Mała, ucałuj Zuzieńkę od ciotki!
Doxa, oj przydałby się Olikowi młodsze rodzeństwo do pieszczenia;-) :-)
Magdusiek, mam nadzieję że już się uspokoiło.
Teddy, to jak dziś do kina???!!!
Tusiekn, to jak często Ty myjesz okna? Dopiero co były Święta
Właściwie to głupie pytanie, bo sama już powinnam umyć w kuchni - Igi łapki pięknie wyglądają jak "girlandy zimą";-)
lecimy na dwór bo chłopaki montują piaskownice dziewczynom, przyszłyśmy do domu za karę bo Iga nie pochamowała łapek i uderzyła ciocie i mnie ...znowu się zaczyna , płakała sobie w domciu.
...a już się oduczyła fruwania łapkami.
Jakie plany na weekend?
Teddy
Październikowa mać
a daj spokoj, dzis to ja bym chyba zeszla w tym kinie... narobilam sie jak dziki bawol... ;-)
pasztety prawie dochodza, jeszcze tylko jedno pranie i... nie nie, nie spac... moge sie wziac za siebie... ;-)
...dzis to by mi sie Kamil przydal
pasztety prawie dochodza, jeszcze tylko jedno pranie i... nie nie, nie spac... moge sie wziac za siebie... ;-)
...dzis to by mi sie Kamil przydal
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Witam wszystkich.
Jakaś taka przymulona dziś jestem, głowa mnie boli i cały dzień sie zbieram żeby coś napisać.
Kasiek Normalnie szkoda słów na takich ludzi. Mi tez ręce opadają jak widzę podejście niektórych ludzi do dzieci...
Teddy oj niezły Prezes I fajnie macie z tym wyjazdem, odpoczniecie sobie...
Mała biedna Zuzieńka. Mam nadzieje że szybko się zagoi i śladu nie będzie. Na teściową brak słów . Bach bach sie nalezy...
Doxa Olik chyba daje Wam do zrozumienia ze czas na rodzeństwo ;-)
Magdusiek lepiej już mam nadzieję...
Tusiekn tak sobie pomyślałam ze tez by sie u nas niektórym oknom przydało mycie i lustrom też wszędzie ślady po Natce...;-)
Syla u nas tez problem z fruwającymi łapkami; i już dobrze było a teraz znowu. :-( W dodatku mała cwaniara najpierw strzeli a jak widzi ze to sie nie podoba to od razu do całowania i przepraszania....
Jakaś taka przymulona dziś jestem, głowa mnie boli i cały dzień sie zbieram żeby coś napisać.
Kasiek Normalnie szkoda słów na takich ludzi. Mi tez ręce opadają jak widzę podejście niektórych ludzi do dzieci...
Teddy oj niezły Prezes I fajnie macie z tym wyjazdem, odpoczniecie sobie...
Mała biedna Zuzieńka. Mam nadzieje że szybko się zagoi i śladu nie będzie. Na teściową brak słów . Bach bach sie nalezy...
Doxa Olik chyba daje Wam do zrozumienia ze czas na rodzeństwo ;-)
Magdusiek lepiej już mam nadzieję...
Tusiekn tak sobie pomyślałam ze tez by sie u nas niektórym oknom przydało mycie i lustrom też wszędzie ślady po Natce...;-)
Syla u nas tez problem z fruwającymi łapkami; i już dobrze było a teraz znowu. :-( W dodatku mała cwaniara najpierw strzeli a jak widzi ze to sie nie podoba to od razu do całowania i przepraszania....