reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mała koniecznie muszą spotkać się Zuzią :-) Wczoraj, Oli pierwszy raz tak się zachowywał!! Nie wiem czy już dorósł do tego, czy jednak wyczuł że ta "kruszynka" jest młodsza (bo mniej mobilna ;-)), nie mam pojęcia!!

reklama
to do Krystiana przedwczoraj uderzala panienka z tego typu zalotami... glaskala go po buzi, cos tam gadala, a ten nic... spojrzaj na nia raz i odwrocil sie w strone bilbordu z ceglami... lepiej zareagowal na mame owej panienki... ;-)

hi hi ot cały Prezes!

a co do teściowej! Powiem tylko, że mam nadzieję, ze Zuzieńce nie zostanie blizna. :wściekła/y: :no: Wczoraj byłysmy na spacerku i wszyscy nas zaczepiali i pytali Zuzię a co Ci sięstało? A Zuzia:"baba bach..." :-p

Dzien dobry:-)
Dzisiaj sprzatalam, mama kochana umyla mi okno w duzym pokoju, a ja wieszalam firanki i zaslony, ktore wstyd sie przyznac, ze nie byly prane odkad mieszkamy. Az milo siedziec teraz w pokoju:-) Zostaly mi jeszcze 2 okna. Pogoda piekna, Natek nie byl dzisiaj na spacerku, ale zaraz jak sie obudzi jedziemy do tesciow. Babcia bedzie pilnowac,a my bediemy prac dywan, ktory strasznie tez jest dojechany. Juz czuje to powietrze wiosenne i grilla w powietrzu:-)
Mala to niech Zuza zrobi teraz bach bach babci;-) A co do twojego weekendu majowego mam nadzieje, ze sie spotkamy? Nie ma takiej opcji, Natek musi w koncu poznac Zuze:tak:
Natek dzisiaj tez jak nigdy zaczal sie przytulac do wujka, kazal jego wlosami robic sobie kizi mizi po czole.

Witajcie,

ależ pięknie na dwórku!

a cóż to były za nastroje???? Mam nadzieję że już wszystko w porządku!

Kasiek, głowa boli jak się coś takiego czyta, nie myśli kobieta czy co?

Mała, ucałuj Zuzieńkę od ciotki!

Doxa, oj przydałby się Olikowi młodsze rodzeństwo do pieszczenia;-) :-)

Magdusiek, mam nadzieję że już się uspokoiło.

Teddy, to jak dziś do kina???!!!

Tusiekn, to jak często Ty myjesz okna? Dopiero co były Święta:szok:
Właściwie to głupie pytanie, bo sama już powinnam umyć w kuchni - Igi łapki pięknie wyglądają jak "girlandy zimą";-) :laugh2:

lecimy na dwór bo chłopaki montują piaskownice dziewczynom, przyszłyśmy do domu za karę bo Iga nie pochamowała łapek i uderzyła ciocie i mnie:szok: ...znowu się zaczyna:baffled: , płakała sobie w domciu.
...a już się oduczyła fruwania łapkami.

Jakie plany na weekend?

a daj spokoj, dzis to ja bym chyba zeszla w tym kinie... narobilam sie jak dziki bawol... ;-)

pasztety prawie dochodza, jeszcze tylko jedno pranie i... nie nie, nie spac... moge sie wziac za siebie... ;-)

...dzis to by mi sie Kamil przydal

reklama
Witam wszystkich.

Jakaś taka przymulona dziś jestem, głowa mnie boli i cały dzień sie zbieram żeby coś napisać.

Kasiek Normalnie szkoda słów na takich ludzi. Mi tez ręce opadają jak widzę podejście niektórych ludzi do dzieci...
Teddy oj niezły Prezes :-D I fajnie macie z tym wyjazdem, odpoczniecie sobie...
Mała biedna Zuzieńka. Mam nadzieje że szybko się zagoi i śladu nie będzie. Na teściową brak słów :no: . Bach bach sie nalezy...
Doxa Olik chyba daje Wam do zrozumienia ze czas na rodzeństwo ;-)
Magdusiek lepiej już mam nadzieję...
Tusiekn tak sobie pomyślałam ze tez by sie u nas niektórym oknom przydało mycie i lustrom też wszędzie ślady po Natce...;-)
Syla u nas tez problem z fruwającymi łapkami; i już dobrze było a teraz znowu. :-( W dodatku mała cwaniara najpierw strzeli a jak widzi ze to sie nie podoba to od razu do całowania i przepraszania....

Do góry