reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
witam w piekny piatkowy poranek... :-)

Kasiek, wielka szkoda, ze Ci sie taka sytuacja trafila, tym bardziej, ze przeciez sami sie do Ciebie zglosili o pomoc (dobrze pamietam?), wiec chyba mieli wole wspolpracy... no szkoda naprawde...

moja babcia tez wczoraj dala popis, ale zaskoczyla mnie, bo przeprosila... otoz, niedawno przeniosla telefon z TPsy do Sferii, i juz tepsowy powinna miec wylaczony, ale nie ma, moze i dobrze... dzwoni do mnie z tepsowego, ze jej Krystian jakis kabel w tamtym przelaczyl i nie ma sygnalu, zebym przyszla z pracy jej wlaczyc i ze "jest niedobry, gowniarz jeden"... nie poszlam oczywiscie, ale przyznam, ze na slowo "gowniarz" zakulo mnie serce, ale juz nic nie mowilam, dopiero jak przyszlam do domu, zwrocilam jej uwage, zeby sie powstrzymala od takich stwierdzen, bo rownie dobrze ja mozna by nazywac starucha, a nikt tego przeciez nie robi... i zreflektowala sie kobieta, bylam zaskoczona...

kino nam niestety nie wypalilo, tym razem tatus nie dopisal, ale byl wyjatkowo padniety po pracy, wiec sie nie czepiam, moze uda nam sie w Konskich pojsc... zostawimy mlodziez z dziadkiem i wyskoczymy gdzies... :-)

dzień dobry
humor mam średni, nie wyspałam się, wieczór do bani.
niewiarygodne. aż się sama sobie dziwię.

ale nic to, zupę wstawiłam;-)

Witam,
a ja chcę spać!!!!!!! spał nam się dziś super, a jdnak ejstem niewyspana. a weekend znów w pracy. wrrrr

Wczoraj robiłam obiadek na parze, pycha!!!! a mężusiowi jak smakował! :tak:
Teddy co ty w Końskich robisz?! :-)

no więc wracam wczoraj z pracy a moje dziecko wygląda jak po drugiej wojnie światowej!!! Bawiła się z babcią (teściową) na kanapie rozłozonej i walnęła w półkę od tej kanapy obdzierając sobie niezły kawał skóry pod oczkiem! chyba nie dodam komentarzy...

kochana, tesciow mam... :-)

jedziemy w sobote na 4-5 dni do nich, bo ostatnio wnuczka widzieli na Boze Narodzenie...

kochana toz to przecież rzut beretem ode mnie! :-) no może nie aż tak, ale przecież świętokrzyskie, scyzoryki jakby nie patrzeć!

reklama
Do góry