reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

oj, czuję, że dziś będzie koszmarny dzień. Natalia jeszcze spi....wczoraj spała w ciągu dnia pół godizny, od 18:00 do 18:30. Teraz pewnie odsypia wczorajszy dzień, ciekawe co z dzisiejszym, chyba wcale nie pójdzie spać.

reklama
oj kochana rzut scyzorykiem :tak:

a my planujemy weekend majowy w New Sącz i zwiedzić Kraków i Zakopane. hmmm i tak sobie myslę,że chyba daleko troche do obu miast.

ja nie wiem czy coś planujemy. podejrzewam, ze może się zdarzyć, ze pojedziemy do Gdyni, ale to tak sobie podejrzewam.
ja bym się chętnie wyrwała na tydzień gdzieś na jakąś wyspę, z Natalką razem. i chyba mi juz wsyztsko jedno na którą.

ja w weekend majowy teoretycznie pracuje, ze to teraz biore 3 dni urlopu, ktore mam pewne, bo majowymi musialabym sie dzielic... :-)
...ale moze sie okazac, ze tez cos bede miec wolne

witam!
Magduś ja też na wyspę, byleby ciepło było na niej! A najlepiej sama choc na 1 dzień!:-)

U nas dzień piekny i zaraz zbieramy sie na dwór! Idziemy w spódniczce i rajstopkach! No i oczywiscie coś na górę;-)

Mała, nie ma to jak teściowa! Ciekawe jaka ja będę?;-) Pewnie kochana:-D

Teddy, u mnie jest skomplikowana sytuacja babciowa, ale jak pewnego dnia dziecko przyszło i mi powiedziało " babcia stwierdziła, że mnie żle wychowujesz" to zzieleniałam:baffled: A chodziło o muzyczne zainteresowania mojego dziecka......I niech ktos mi powie,że z babcia jest najlepiej w świecie:wściekła/y:

Witajcie!
Wczoraj w nocy pisałam posta, ale BB nie działało :-( Wczorajszy dzień mieliśmy bardzo intensywny dzień :-) Rano ja streching, a Oli wizyta u babci (w tym spacer i obiadek), potem biegiem do domu na drzemkę. Po spaniu pojechaliśmy odwiedzić koleżankę, której nie widziałam 2 lata, a która ma 9 miesięcznego synka (który waży ciut więcej niż Oli, a mierzy ciut mniej!). W międzyczasie tankowanie, gdzie automat kaskę wziął, ale nie dał benzyny ... Wróciliśmy wieczorem, Oli padł zaraz po kąpieli, a ja padłam przed TV ;-)

Kasiek współczuję! Ja też nie lubię robić czegoś jak wiem, że moja praca idzie na marne! Mam nadzieję, że to był incydent i będzie lepiej.

Mała oj biedna Zuzia! Brak słów do teściowej!

Magdusiek a czemu wczoraj było aż tak źle?

Teddy super że wyjedziecie i trochę odpoczniecie!

My już po spacerku, Oli właśnie zasypia. Pogoda dzisiaj cudowna!!!!

A synek koleżanki - Dominik - to faktycznie niezła "kruszynka", policzki ma 2x takie jak Oli :-)
Wczoraj Oli strasznie mnie rozczulił - przytulał się do Dominiasia, całował, głaskał po główce ... no mówię Wam super się zachowywał (inna sprawa że Dominik wcale nie był tymi czułościami zachwycony ;-))

reklama
Do góry