reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Dobry wirczór
Syla - nareszcie!!!!
Teddy - no to super, że Krystianowi się spodobało.
A Kamilowi powiedz, że zarobicie i to tyle;-)
Mała - będziesz miała domek i na domek i wszytsko, zobaczysz.

My dzis spędzałyśmy dzień niezwykle aktywnie, kawa, placyk, spacer po parku, piaskownica, huśtawka, bieganie, chodzenie, spacer w wózku, sen, znów zabawa, ogólnie bardzo mi dobrze i jakoś nie czuję dziś zmęczenia.
I teraz stretching i w ogóle fajnie.

Witam w piekny czwartkowy poranek.... :-)

w ogole jakos mi fajnie dzis... mam tez plan o kryptonimie KINO... :-)
i pyszna kawe sobie zrobie... chce ktos???

:-)

Witajcie!
Mój syn dzisiaj wstał ok. 7! A naiwna miałam nadzieję, że skoro wczoraj w dzień spał krótko, to dzisiaj będzie odsypiał do minimum 9! Nic bardziej mylnego!!! Dzisiaj zaplanowałam sobie zajęcia w Fitnessie na 10:15 i chyba niestety nie będzie mi dane :-( A szkoda ...

Teddy dzięki, ja już mam pyszną kawkę, mężuś zrobił :-)

uwaga humoru ciąg dalszy...

dzień dobry przede wszystkim, choć chyba nie za dobry!

Teddy ja poproszę! mocną! bo właśnie mi się woda kopci na kawę!

dzięki dziewczyny za miłe słowa! kochane jesteście! Mój mąż wczoraj stwierdził: "a może zrób symulację na większy kredyt...". A później mi oznajmił że sprzeda nasz samochód bo ma na niego kupca a w sobotę jedzie po nowy, tzn następny! a dodam, że ten "nowy" jest z tego samego roku (czyli stary) co nasz obecny z tym ze trochę większy gabarytowo! no i ja mam się nie denerwować!
a dziś rano tak sie podnosił z łóżka że obudziłą Zuzię, a kiedy próbowałam ją uśpić nie dopilnował mi mleka i wykipiało! no oszaleję jak słowo daję!

prosze....

4.gif

Mala, a Twoj maz w ogole chce sie wyprowadzac???
bo moze on po prostu nie chce sie nigdzie ruszac... koniecznie musicie sie dogadac.... i dogadacie sie... :-)

Dzie dobry
ja też kawe prosze....
u mnie od rana awantura, na dodatek nie do końca wiem z jakiego powodu, bo temn, ktory mnie sie wydaje prawdopodony został odrzucony przez drugą stronę, która obrażona wyszła.
i wiecie co... zaczyna mi zwisać, serio.

reklama
Do góry