reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Moze masz rację, że godzina jest odpowiednia. Zresztą co tu duzo mówić spać dzisiejszej nocy za wiele nie będę :-) Wstanę zapewne o 3 i czas mi się do 7 bedzie dłuzył :-)

A co do szkoły - to chyba będę musiała się za nią rozejrzeć. Nie mam pojęcia gdzie u nas są one organizowane ... Poszukam... a jakiego rzędu są to koszty?

reklama
Jolik ja wybrałam szkołę przy szpitalu w którym chcę rodzić. Ceny w Warszawie wynoszą tak mniej więcej 300-500zł za parę, cały kurs za zazwyczaj 6-8 spotkań 1,5-2godzinnych.

DOXA bardzo dziękuje za przepis!!!
jak tylko zrobie napiszę jak sie udał
Jolik jutro życze powodzenia,na pewno będzie dobrze ;)

Wiecie jestem po przeczytaniu ostatnich stron z "czerwcowych mam" i ciarki mam na całym ciele.
Juz niedługo my będziemy z przejęciem opowiadać o naszych porodach, bedziemy zamieszczały zdjęcia naszych pociech i wspólnie oczekiwać na rozwiązania pozostałych "pażdziernikówek " :-)

Mam nadzieję, że nie będę należała do tych kobiet, kótrych termin opóźnia się. To muszą być ciężkie chwile ...

Jolik ja też zaglądam do czerwcówek i cały czas marzę aby urodzić tak 2 tygodnie przed terminem ;) Naprewde te ostatnie dni są baaardzo ciężkie!

Doxa jeśli chodzi o te warsztaty, to są takie typowo zajęciowe, dotyczące pedagogiki, komunikacji werbalnej i niewerbalnej, itd.
Wyobrażcie sobie, że nie przeczytałam wszystkich zaległości od tej 140 str., bo po prostu nie dam rady!!! Tego jest szalenie dużo... ;D ;D ;D
Jednym słowem dałyście czadu!!! ;D

Udał się, przebrnęłam. Ale tu sie działo.

Joliku,

Trzymam kciuki za obronę. Tymek na pewno też zaciska piąstki jak umie!! :laugh:
Będziesz MAGISTERSKĄ MAMĄ!!!!!
Daj znać, jak tylko dotrzesz i będzie Ci się chciało jeszcze coś zrobić, poza klapnięciem w fotel.

Doxa,

Mam nadzieję, że z Twoim samopoczuciem lepiej. Ja niestety mam biegunkę i potworne bóle brzucha. Idę jutro do lekarza. Nie mam pojęcia co się dzieje.

DZIEWCZYNY SERNICZEK WYJDZIE WAM NA 100 % TYLKO MUSICIE SERKA DOBREGO NABYĆ, NAJLEPIEJ TEN O KTÓRYM PISAŁAM I KONIECZNIE MNIEJ WODY DO GALARETKI, BO SIĘ NIE "ZWIĄRZE"

reklama
Do góry