reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziewczynki ja tylko na chwilkę, piszę z pracy ... OBRONIŁAM SIĘ NA 5 !!!
JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA !!!! :-) Odezwę sie wieczorkiem. DZIEKUJĘ ZA TRZYMANE KCIUKI !!!  :) :laugh: ;D

reklama
KIKA,

ŻEBYŚ TYLKO TERAZ CZAS NA PRACĘ ZNALAZŁA!
w CHWILACH JAK NIE BĘDZIE KLIENTELI, MASZ CO ROBIĆ.
CIEKAWE, CO KWIATKI POMYŚLĄ! HI, HI ;D

No, no władza absolutna na pokładzie się szykuje. Dobrze, że humorek dopisuje, bo dzionek dzisiaj wyjatkowo średni. Mam chandrę, bóle dołu brzucha i odczuwam absolutny brak męża!!! :(

to dokładniue tak jak ja- ból od wczoraj, a zwłaszcza jakby mi się kości łonowe rozszerzały, zgaga, a brak męża też, chciaż tylko do 16 :D

Do 16 - ego, czy do 16 - tej (godziny, oczywiście) ;D

Mojego nie ma już 2 dni i dzisiaj wróci, ale późno. A ja mam potrzebę mężą ogromną!!!Tęskni mi się za Łobuzem. Jak jest to mu daje popalić, a jak Go nie ma to jest mi źle i jestem przez telefon słodka jak miód. Powiem szczerze: występuje u mnie brak logiki w dziłaniu. Podobno to bardzo kobiece! ;)

Ciekawe, co z Doxą?!
Jakoś się z Nią mijam od piątku. Mam nadziję, że już się lepiej czuje, bo w piątek była niewyraźna.

reklama
Do góry