reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kochana jesteś Magda! :-*
Szczęśliwie nic złego nie działo się ze mną wczoraj!
Śpij dobrze, do jutra!

reklama
Witam po kolejnej nieobecności!!
No cóż dwa pokoje, w sumie trzy pomalowane, drzwi zmieniliśmy na harmonijkowe, kupiliśmy nową lampę-halogenową i... zamówiliśmy meble do sypialni: łóżko, duża szafa z dwoma lustrami po bokach , komoda oraz dwa nocne stoliki. Mają to przywieżć do tygodnia!
No i jeszcze zdążyłam pojechać wczoraj na zajęcia warsztatowe do szkoły!! ;D
Nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę, że nareszcie coś zaczęło się dziać... ;D ;D ;D
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

hej dziewczyny!
ja po sąsiedzku z wrześniówek ;)
przeczytałam u Was o serniku na zimno,szukam i szukam przepisu
ale nie znalazłam
Doxa mogłabyś co umieścić
proszę!
chętnie bym zrobiła

Cześć ,
widzę, że serniczek ma ogromne powodzenie :-)

KASZU zazdroszcze Ci tych zmian, u mnie jeszcze sporo do zrobienia, ale jakoś zapału brak :-( a czas szybko biegnie
Też musimy wymienić wszystkie drzwi wewnetrzne z harmonijkowych na zwykłe + drzwi wejściowe. Ostatnio tak się zatrzasły, że musielismy się włamywać do własnego mieszkania :-) no i troche się zniszczyły :-)

DOXA a co do ubranek to juz nie mogę się doczekać z frajdy jaka mnie w związku z nimi czeka.

Kaszu no to zaszaleliście! Mam nadzieję, że obfotografujesz całe mieszkanko i nam pokażesz! I trochę odpoczywaj kochana!!!
A co to za warsztaty, na których byłaś?

DOXA czuję się fatalnie, stres mnie zżera, rozstrój żołądka murowany :-)
Strasznie panikuję :-) Po prostu boję sie jak cholera (sorki). Obronę też mam o nietypowej godzinie bo o 7 rano - powariowali !!!
Wogóle dzisiejszy dzień bedzie cięzki do wytrzymania, a jutro AŻ STRACH MYSLEĆ !!! W związku z moja nauką dzisiaj mój mąż przejmuje wszystkie moje obowiązki ( obiad, zmywanie i inne :-) Zresztą on widzi co się ze mną dzieje i nawet nie protestuje :-)

Dziewczyny, czy wszystkie z Was juz zapisały się do Szkoły Rodzenia? Bo ja kompletnie się w tym temacie nie orientuję. Kiedy jest ostatni moment na zapis, czy wogóle jest ona potrzebna, co sadzicie na ten temat?

reklama
Jolik trzymaj się, to już niedługo. W sumie fajną masz tę godzinę, ledwo wstaniesz i już będziesz po wszystkim, po co Ci dodatkowy dzień czy pół stresu ;)

Ja planuję chodzić do szkoły rodzenia, ja nigdy nie zajmowałam się dziećmi ani mój mąż, a w szkole rodzenia poza samym porodem jest dużo zajęć dotyczących noworodków. Sprawdziłam sobie grafik, kolejny kurs rusza na początku siernia. Jeszcze się nie zapisałam.

Do góry