reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Teddy pisze:
Krystian tez sie czasami budzi w nocy bez sensu... moooze to kwestia jakiegos zablakanego baka, nie wnikam...
czasami tez zdarza mu sie zapiszczec przez sen, jakby sie mial rozplakac, ale wystarczy wsadzic mu smoczek do japki, zamemle i sie uspokaja... to tez moze przez gazy...

...a moze zupelnie co innego, bo kiedy nie spi zachowuje sie normalnie...

z reszta ja w ogole jestem wyrodna matka, bo sie nie natrzasam nad kazdym pierdem dziecka... ;)

U nas dzisiaj smok nie za bardzo działał :( Co chwilę musiałam wstawać :( Sprawdziłam dzisiaj Oli jadł 3x w nocy :o Jak dla mnie szok!! Na 12 jedziemy do Centrum Zdrowia Dziecka ciekawe ile będzie ważył po takiej nocce .... ;)

reklama
u nas i wczoraj, i dzis piekne sloneczko i plusowa temperatura... jak chlopaki sie obudza to mykniemy na spacerek... :)

U mnie nie dość, że słońca brak to jeszcze wczoraj padał śnieg... Dziecię na razie śpi, potem zjemy zupkę - o ile zjemy - i polecimy na krótki spacerek.

Heja!
My też po spacerku
Zaszalałam i kupiłam zaległy prezent "od taty" dla synka - żabę (dostałam kasę już dawno na to żabsko ale żab w sklepie zabrakło ;D ). Zaraz wkleję zdjęcie w odpowiednim wątku ;D

reklama
Witajcie :)
My po rehabilitacji i po spacerku. Dziś prawie 5 godzin na dwórku.

Miałam czuja że wczoraj wcześniej się położyłam. Iga od północy budziła się co godzinę. Mam właściwie wrażenie że wcale nie spała. To chyba nie jest reakcja na szczepienie, które miała we wtorek. :(

Do góry