reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

doczytałam i widzę że nie tylko Iga miała dziś kiepską nockę. Znaczy się że taki dzień (znaczy noc) ;) była.

Teraz leży w leżaczku i piszczy. Co jej jest to nie mam pojęcia. Najedzona, wykupciana ::), przewinięta. Najwyraźniej za długo spała na dworzu ;D

Mnie od 2 dni boli brzuch, chyba coś się zbliża :(

reklama
Wiesz Syla że chyba właśnie coś wisi w powietrzu.
Dawido też wczoraj mimo że poszedł spać o północy to spał tylko do 6 zamiast do 8 jak zwykle. A wcześniej był strasznie marudny.
Może dzieciaki wiosnę już czują ;D

hi, hi słoniowaty bo n atakiego wygląda, zwłaszcza łapki i buziulek ma pulchniutki, a wagę ma jako taką ;)

Doxa, wagę ma akuratną :) Choć faktycznie jego łapki mogą zmylić :laugh: a ile ma wzrostu?

Iga ważyła 7200g a nie jak na naszej wadze 7400 :)

Do wagi przepiórczej też nie należą więc są po środku.

reklama
dobry wieczór dziewczyny

Doxa Ignacy dwa dni temu ważył 7,5 kg  :laugh:

Teddy jak ci dobrze, że masz faceta w domu przez cztery dni - mój mąż wyjechał na trzy dni, w dodatku moja mama też wyjeżdża i zostaje z dziećmi w tym jednym chorym sama - no lekko nie będzie ....

całe szczęście Ignacy już śpi - teraz trzeba spacyfikować starszego, który odzyskuje siły i zaczyna dokazywać

Do góry