reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
obejrzałam ten film na NG i normalnie się poryczałam na końcu ::)
ten znaczy o rozwoju fasolki w brzuchu mamy...
szkoda, ze tymuś nie może jeszcze na troszkę wrócić do brzucha i fiknąć parę razy :) wiecie, ze ja już zapomniałam jakie to było uczucie? a sądziłam, ze nigdy nie będę miała problemu z uświadomieniem sobie jak to się czuje ::)

A do mnie przyjechała bratanica na weekend i wałkujemy chemię! Tak więc ja tylko z doskoku :(

Ale widzę, że Wy to już chyba śpicie ...

Doxa, kolejna porcja nauki? :)

...weekend....więc pustki na forum.

Ja właściwie też już wchodziłam do wyrka, ale postanowiłam jeszcze zajrzeć na bb. :)

Efuniu, to było takie miłe prawda? ...a jak wtedy narzekałyśmy. :) Teraz chciałoby się do tych chwil wrócić.

Kurczę, czy Was też czasami boli brzuch? Mnie już drugi dzień. Ciągle myślę że to już. Kurka, po Oskarze mnie nie bolał a teraz mam ochotę łyknąć Saridon a tu nie wolno.

Skoro Wy mówicie dobranoc to ja powiem dzień dobry :-)
Siedzę już od ponad godziny i czytaaaaaam "witam!":-)

Wszystkim dzieciaczkom, które obchodziły w minionym tygodniu swoje małe święto życzymy z Tymulkiem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !

Qrcze, normalnie za Wami tęsknię :-( Brakuje mi tych codziennych spotkań na forum ....

Doxa - to Oli wcale taki malenki nie jest ;)
U nas potwierdziła się waga. Tymek waży 78oo :-) I po gruntownym badaniu pani doktor stwierdziła, że pieknie się rozwija i rośnie jak na drożdżach.
Szczepienie (ostatni Infanrix) przebiegło bezproblemowo. Mały nawet się nie zorientował, że jest kłuty, ale to zasługa Emle :-)

Wszystkim mamom wracającymm w niedługim czasie do pracy współczuję ... ale chcę również powiedzieć, że oprócz wiecznej bieganiny jakoś idzie to wszystko pogodzić :-)

zmykjam do galeryjki i innch wątków

reklama
Dzień dobry:)

Dziecię śpi, więc ja na bb :). To już rzeczywiście przyzwyczajenie.

Sprawdziłam pogodę ... w następnym tygodniu znowu ma być po kilkanaście stopni mrozu :(

Do góry