reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
hmmm może faktycznie to przez expresa, ja mam zwykłego ... a expres jest tylko do obierania poczty ... no cóż pomyślimy co tu zrobić, aby się nie narobić ;)

A teraz idę spać, jutro ciężki dzień!

D O B R A N O C!

dziem dobry.... :)

spicie???
no jasne... przeciez jak spia, to nie odpowiedza... glupi mis ::)

to ide popiescic pomponika, bo zaczyna stekac... :)

Witam!!! wpadłam na chwilkę (goście zajadaja śniadanko) aby wam podziękować za miłe słowa i życzonka dla Julci.

Moja starsza córka jest chora i teraz Julka zaczyna kaszleć, podaje jej cebion z wit.c i syropek .Mam nadzieję,że nie bedzie trzeba iść do lekarza po antybiotyk.Wczoraj była trochę marudna ale myslę,że to na ząbki bo wscieka się strasznie jak czegoś nie może trzymać w buzi.

Hej, ja jestem, ale mało przytomna, Natalka zrobiła mi ze 4 pobudki, mam mało powietrza w kółku w wózku, bo woziłam nim milion kilogramów, nie mam pompki, jestem zła.

reklama
Jeszcze tylko życzonka:

Kochany JASIEŃKU wszystkiego najlepszego, rośnij zdrowo na pociechę mamusi!!!

Do góry