reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
chyba raczej po lecie od razu zima przyszła... jesień to ja widziałam jeno przez okno jak w szpitalu przed i po porodzie leżałam... jak wylazłam 31 października to już liści nie było i mróz...
w zeszłym roku o ile pamiętam wiosna była krótka acz chłodna... za to lato... lato miło wspominam, bo choć było diabelnie gorąco (zwłaszcza z takim brzuchem dryfować) to tak miło spędzało się tutaj czas :D czekałyśmy na nasze fasolki i podniecałyśmy każdym ruchem bobaska :) mmmmmmmm.... to se ne wrati...

To ja poproszę o pogodę z września tamtego roku. Lato było do bani. Trageia jak dla mnie za gorąco. A zimy nie cierpię.

ooo wrzesien był ok. i październik...
magdusiek to se ne wrati, bo jak znów będę w ciązy to będzie tymuś i pewno będę z nim po piaskownicach i huśtawkach się szlajać a nie przed kompem siedzieć ;)

Witajcie dziewczyny,
ojejku Duralex już dziś wróciła do roboty? No to trzymam kciuki.

A ja ostatnio zaczynam się martwić że jak wrócę do pracy to już w ogóle się z Wami nie spotkam :mad: i na kompa będzie jeszcze mniej czasu.

reklama
Witajcie Kobietki.
Wczoraj jakos n ie miałam okazji dłużej posiedzieć i coś napisać. Jak tylko usiadłam to nadrabiałam wątek witam na reszte czasu nie starczyło.

Na początek życzenia dla wszystkich dzieciaczków obchodzacych ostatnio miesiecznicę:
h085.gif

Olivko, Nicole, Julko, Natalko Jasiu Rośnijcie zdrowo na pocieche rodzicom. I niech sie spełnią Wasze wszystkie marzenia :D Duuuza buźka :-* :-* :-* :-* :-*

Kasia 74 Bardzo współczuje...

Duralex Trzymaj się :)

Syla oby, oby... :)

Ja też chcę żeby była już wiosna albo żeby chosiaż ten śnieg i lód znikł. Na chodnikach i scieżkach szklanka ie ma komu się tym zająć. Na spacer strach wychodzić bo już raz zaliczyłam upadek. Ale /img klub.chip.pl/gekon/nprzyr/sun14.gif się pokazało więc może w końcu bedzie ciepło.

Do góry