reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jarrela - znam takie ludki, które wszystko tłumaczą czymś - np. mam koleżankę, ktora zajada non stop od chwili gdy zamieszkała lata świetlne temu ze swoim facetem, a twierdzi, że to po ciążach jej zostało Drugą, która nigdy nie brała tabletek anty, bo się bała, ale twierdzi, że przytyła przez nie (nic to, że je wyłącznie nosiła w torebce, do czego przyznała się po kilku lampkach wina) - i często porzez takie typki tworzą się obiegowe opinie. Bo tak jak juz któras zauwazyła - na jednego działa coś w jedną, na drugiego w druga stronę, a na trzeciego wcale
A z tym tyłozgięciem wiem o czym piszesz, moja mama tak ma, dramat.
A z tym tyłozgięciem wiem o czym piszesz, moja mama tak ma, dramat.
Magdusiek no to się nie dziwię, temu stwierdzeniu z tłumaczeniem. Ja jakoś nigdy nie "tłumaczyłam" przytycia tabletkami, bo jakoś było mi niezręcznie wogóle wspominać, że je biorę.A koleżankę, która bez słodkiego żyć nie może i wzdycha że to po ciążach też mam A ze swoją mamą to mnie załamałaś... mi ginekolog powiedział, że to po pierwszym dziecku przechodzi... i ja byłam pewna że przejdzie...
Doxa Oli słodki w "dorosłej" wannie A jak on książeczkę trzyma No wogóle jestem w szoku, Kama wogóle się nie interesuje a on sam kartki przewraca
Doxa Oli słodki w "dorosłej" wannie A jak on książeczkę trzyma No wogóle jestem w szoku, Kama wogóle się nie interesuje a on sam kartki przewraca
Doxa tak, outlokiem.
Widzisz bo jak patrzę na Olego na zdjęciach to wydaje mi się, że jest w tym samym wieku co Kamila. Wyglądają tak samo. A dopiero gdy zobaczyłam to zdjęcie, to dotarło do mnie, że przecież między nimi jest 1 msc różnicy, a przecież przy takich dzieciaczkach to strasznie dużo. On czyta tę książeczkę jak stary.
Widzisz bo jak patrzę na Olego na zdjęciach to wydaje mi się, że jest w tym samym wieku co Kamila. Wyglądają tak samo. A dopiero gdy zobaczyłam to zdjęcie, to dotarło do mnie, że przecież między nimi jest 1 msc różnicy, a przecież przy takich dzieciaczkach to strasznie dużo. On czyta tę książeczkę jak stary.
Doxa
Fanka BB :)
Kochana jaki miesiąc, Oli za tydzień skończy 6 miesięcy, czyli różnica o prawie 2!! Więc nie przejmuj się, Kama ma jeszcze czas ... ale fakt, ja już od jakiegoś czasu czytam mu książeczki (Bob budowniczy ) i przekładamy razem kartki itp. No i chłopak nabiera nawyków
No masz rację, prawie 2 msc. Ja się nie przejmuję tylko zdziwiło mnie to, bo zapomniałam o tej różnicy wieku. Kama książeczki to owszem i lubi ale one służą do siadania ;D Zobaczy obrazek, pręży się, ciągnie głowę i ryk, bo nie może siąść. Więc niestety książeczek nie czytamy. Jak jej przejdzie, to dopiero zaczniemy.
reklama