reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Jarrela - znam takie ludki, które wszystko tłumaczą czymś - np. mam koleżankę, ktora zajada non stop od chwili gdy zamieszkała lata świetlne temu ze swoim facetem, a twierdzi, że to po ciążach jej zostało ;) Drugą, która nigdy nie brała tabletek anty, bo się bała, ale twierdzi, że przytyła przez nie (nic to, że je wyłącznie nosiła w torebce, do czego przyznała się po kilku lampkach wina) - i często porzez takie typki tworzą się obiegowe opinie. Bo tak jak juz któras zauwazyła - na jednego działa coś w jedną, na drugiego w druga stronę, a na trzeciego wcale ;)
A z tym tyłozgięciem wiem o czym piszesz, moja mama tak ma, dramat.

Magdusiek no to się nie dziwię, temu stwierdzeniu z tłumaczeniem. Ja jakoś nigdy nie "tłumaczyłam" przytycia tabletkami, bo jakoś było mi niezręcznie wogóle wspominać, że je biorę.A koleżankę, która bez słodkiego żyć nie może i wzdycha że to po ciążach też mam ;) A ze swoją mamą to mnie załamałaś... mi ginekolog powiedział, że to po pierwszym dziecku przechodzi... i ja byłam pewna że przejdzie...

Doxa Oli słodki w "dorosłej" wannie :) A jak on książeczkę trzyma :o No wogóle jestem w szoku, Kama wogóle się nie interesuje a on sam kartki przewraca

Jarrela dzięki ;) ... Oli pływa w "dorosłym" brodziku odkąd skończył 4 miesiące! W wannie był chyba tylko raz, może 2 razem ze mną :)

A maila dopiero co wysłałam, więc poczekaj chwilkę, mam nadzieję że odbierasz pocztę Outlookiem, tak?

Doxa tak, outlokiem.

Widzisz bo jak patrzę na Olego na zdjęciach to wydaje mi się, że jest w tym samym wieku co Kamila. Wyglądają tak samo. A dopiero gdy zobaczyłam to zdjęcie, to dotarło do mnie, że przecież między nimi jest 1 msc różnicy, a przecież przy takich dzieciaczkach to strasznie dużo. On czyta tę książeczkę jak stary.

Kochana jaki miesiąc, Oli za tydzień skończy 6 miesięcy, czyli różnica o prawie 2!! Więc nie przejmuj się, Kama ma jeszcze czas ... ale fakt, ja już od jakiegoś czasu czytam mu książeczki (Bob budowniczy ;)) i przekładamy razem kartki itp. No i chłopak nabiera nawyków :)

No masz rację, prawie 2 msc. Ja się nie przejmuję tylko zdziwiło mnie to, bo zapomniałam o tej różnicy wieku. Kama książeczki to owszem i lubi ale one służą do siadania ;D Zobaczy obrazek, pręży się, ciągnie głowę i ryk, bo nie może siąść. Więc niestety książeczek nie czytamy. Jak jej przejdzie, to dopiero zaczniemy.

reklama
Do góry