reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Shady - ad Twojego wątku - ja nie tyłam po tabletkach, zresztą żadna z moich koleżanek nie tyła.

reklama

no walsnie sie tego boje najbardziej.....bo ze okres przy tym nie boli to mi wsio rawno bo ja nie mam bolesnych okresow, to ze krotsdze sa to tez takie mam wiec na tym mi nie zalezy tylko na tym zdeby nie UTYC

Shady ja już Ci napisałam, że wcale nie musisz tyć!! To nie jest jednoznaczne, branie tabletek i tycie. Mam koleżanki, które wręcz chudły po tabletkach.

i wcale nie miałam innych okresow. wgf mnie to sa ogólniki mające mało co wspólnego z prawdą. A często ludzie się w ten sposób tłumaczą.

Shady - ta sama tabletka może na jedne kobiety działać tak że będą tyły, na inne że będą chudły a jeszcze inne nie zauważą żadnej różnicy! Wszystko zależy od Twojej gospodarki hormonalnej

Magdusiek ja miałam zupełnie inne okresy. Bez tabletek nie byłam w stanie podnieść się z łóżka przez 1 dzień, bo miałam tyło lub przodozgięcie maciciy. Nikomu nie życzę takich okresów. Gdy zaczął się poród nie wiedziałam, że to już poród, bo wyglądało to jak mój okres, więc sądziłam, że to nie moze być jeszcze to. Po tabletkach, po 2-3 msc rzeczywiście były dużo mniej, a raczej prawie bezbolesne.
Magdusiek ale co ludzie tłumaczą?

Doxa pisze:
Shady - ta sama tabletka może na jedne kobiety działać tak że będą tyły, na inne że będą chudły a jeszcze inne nie zauważą żadnej różnicy! Wszystko zależy od Twojej gospodarki hormonalnej

Doxa dokładnie. Brałam kilka rodzajów tabletek, bo po jednych wymiotowałam, po drugich miałam migreny i zawroty głowy, po trzecich chodziłam całe dnie podminowana i gotowa każdego zabić. A moja koleżanka nie czuje, że wogóle bierze tabletki.

reklama
Do góry