reklama
Karen ale moja mała urodziła się z długimi włoskami no zgadnij po kim? Po siostrze mojego mężą I szwagierka i teściowa z uporem maniaka to powtarzały, mimo iż szwagierka nie miała włosów jako dziecko - no ale przecież teraz ma długie, więc Kami oczywiście musi mieć długie po niej. Jak im coś się nie zgadza w koncepcji - to pada "hmmm a po kim ona to ma?" No bo przecież nie po mnie
Dziewczyny macie rację. Pewnie że ważne, że zdrowe. Ja jak słyszę od moich rodziców, znajomych, że Kami jest podobna do ślubnego, to mi to nie przeszkadza. Sama wiem, że to prawda. Bo to chodzi w jaki sposób moi teściowie robią te porównania - po chrzcinach oczywiście teksty jaka ona mądra i ładna, ciekawe po kim? No bo jak nie po Darku, to trzeba poszukać po dalszej rodzinie. Dlatego te porównania sprawiały mi przykrość, bo czułam się tak, jakbym wcale to nie ja urodziła Kamę tylko jakaś siostra czy ciotka ślubnego. Ona nie miała prawa być podobna w niczym do mnie.
Teddy
Październikowa mać
u nas nie ma problemu z podobienstwem... i ja, i Kamil mamy piwno-zielonkawe oczy i ciemne wlosy, a we wczesnym dziecinstwie bylismy blond... Krystian ma oczy po nas a wloski mu wlasnie jasnieja...
natomiast co do ogolnego wygladu, to od poczatku wszyscy upatrywali podobienstwa do Kamila... tylko dziwnie my go nie widzielisny, a teraz na kilku zdjeciach da sie zauwazyc, ze co jak co, ale usmiech ma jak moja chrzesnica w tym wieku, ciemna karnacje rowniez, bo my to bladzi jak dupy...
natomiast co do ogolnego wygladu, to od poczatku wszyscy upatrywali podobienstwa do Kamila... tylko dziwnie my go nie widzielisny, a teraz na kilku zdjeciach da sie zauwazyc, ze co jak co, ale usmiech ma jak moja chrzesnica w tym wieku, ciemna karnacje rowniez, bo my to bladzi jak dupy...
reklama