reklama
Witam!
Ale dużo od wczorajszego południa namazałyście... nie dam rady wszystkiego przeczytać.
Jeśli chodzi o podobieństwa dzieci to u mnie starszy Mateusz jest bardzo do mnie podobny, Dawid-klon męża-kiedyś oglądając zdjęcia męża z dzieciństwa stwierdził, ze nie pamięta ab miał taką łódkę-myślał, ze to on jest na tym zdjęciu . Nadia natomiast jest małym klonem Mateusza z czego wniosek, ze będzie podobna do mnie.Tak samo jak ja i Mati ma niebieskie oczka.
Ale dużo od wczorajszego południa namazałyście... nie dam rady wszystkiego przeczytać.
Jeśli chodzi o podobieństwa dzieci to u mnie starszy Mateusz jest bardzo do mnie podobny, Dawid-klon męża-kiedyś oglądając zdjęcia męża z dzieciństwa stwierdził, ze nie pamięta ab miał taką łódkę-myślał, ze to on jest na tym zdjęciu . Nadia natomiast jest małym klonem Mateusza z czego wniosek, ze będzie podobna do mnie.Tak samo jak ja i Mati ma niebieskie oczka.
Karen pisze:U mnie wszyscy mówią że to klon taty
Karen u mnie teraz już nie, bo mała jednak robi się taka "mieszana". Ale zaraz po urodzeniu przez jakieś 2 tyg to był cały tatuś. Strasznie mi było przykro, gdy teściowa ciągle powtarzała "Darunio". Zabić to mało, tym bardziej, że jej powiedziałam, że to dla mnie przykre. A teraz mała podrosła, dalej jest strasznie do taty podobna ale widać, że po mnie ma usta, nos, brodę więc już mnie nie denerwują te teksty.
*syla*
kobieta pracująca...
u mnie też to dziwnie wychodzi. Niby mówią że Iga to mała ja a z drugiej strony że podobna bardzo do Oskara a Oskar to ksero taty . Choć Oskar zaczyna być i trochę do mnie podobny
Oskar ma włosy po tacie, takie że u fryzjera grzeje się maszynka podczas ścinania mu ich. Ma takie gęste i sztywne.
Mała chyba będzie miała włosy niestety po mnie, ciągle ma trzy włoski na krzyż. Mogła by mieć po tatusiu, no ale cóż.
Oskar ma włosy po tacie, takie że u fryzjera grzeje się maszynka podczas ścinania mu ich. Ma takie gęste i sztywne.
Mała chyba będzie miała włosy niestety po mnie, ciągle ma trzy włoski na krzyż. Mogła by mieć po tatusiu, no ale cóż.
Syla no to u nas mała pewnie będzie miała włosy po tatusiu. Rosną jej niesamowicie szybko - tak jak mi, ale niestety po tatusiu ma strasznie rzadkie Szkoda.
A co do tekstów o podobieństwie - strasznie mnie denerwowało u rodziny ślubnego to, że mała była podobna do niego, babci, dziadka, cioci, wójka i kogo tam jeszcze chcesz. Ale broń Boże nie do mnie czy moich rodziców. Dziwni jacyś są.
A co do tekstów o podobieństwie - strasznie mnie denerwowało u rodziny ślubnego to, że mała była podobna do niego, babci, dziadka, cioci, wójka i kogo tam jeszcze chcesz. Ale broń Boże nie do mnie czy moich rodziców. Dziwni jacyś są.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U nas szczęsliwie porównania nie sprawiały nikomu przykrości, bo Kamil już w trakcie mojej ciązy mówił, że chciałby, żeby z brzucha wyskoczyła mała Magdusia z dwoma warkoczykami - taki klon Tylko, że ja przestałam używac warkoczyków od kiedy Natalka zaczęła się na nich podciągać