reklama
Hej hej!!
Już drugi dzień śnią mi się jakieś koszmary - dzisiaj pani z telewizji mi w śnie Dawidka guzikami karmiła a potem chciała go otruć : Wczoraj pół nocy uciekałam przed zboczeńcem : ;D Ja chyba niepotrzebnie o pracy zaczęłam myśleć Muszę przestać bo jeszcze jedna taka noc i ducha wyzionę ;D
Karen ale ja też patrząc na zdjęcia Sebastianka chciałam Cię zapytać czy tylko mi sie wydaje czy on faktycznie do Twego męża podobny ;D Mój Dawidos też tylko oczy ma po matce - reszta na pewno nie po mnie (no jeszcze o zgrozo ma moje włosy) Poczekamy zobaczymy do kogo jeszcze się wrodzi
Już drugi dzień śnią mi się jakieś koszmary - dzisiaj pani z telewizji mi w śnie Dawidka guzikami karmiła a potem chciała go otruć : Wczoraj pół nocy uciekałam przed zboczeńcem : ;D Ja chyba niepotrzebnie o pracy zaczęłam myśleć Muszę przestać bo jeszcze jedna taka noc i ducha wyzionę ;D
Karen ale ja też patrząc na zdjęcia Sebastianka chciałam Cię zapytać czy tylko mi sie wydaje czy on faktycznie do Twego męża podobny ;D Mój Dawidos też tylko oczy ma po matce - reszta na pewno nie po mnie (no jeszcze o zgrozo ma moje włosy) Poczekamy zobaczymy do kogo jeszcze się wrodzi
Vertigo pisze:Izabelka pisze:Nie wiem jak go od tego oduczyć.
IMO a po co? jesli koniecznie musisz to poczytaj 'usnij wreszcie'. do sciagniecia tu: http://poczta.interia.pl/?poczta login:usnij5 haslo: ksiazki123
Dziewczyny - chcialam też ściągnąć, ale nijak się nie chce moze coś nie taqk robie?
_anna
Fanka BB :)
witam! Ale super jest juz aktywny ten nasz dział zamkniety - teraz nic tylko wstawiac zdjecia ;D ;D
luszka
październik'05, lipiec'07
Cześć kobietki
Mi też się śnią koszmary a właściwie horrory.
Za oknem sypie i wieje wiec chyba odpuscimy sobie dziś spacerek. Tym bardziej że rekawiczki małej zostały w samochodzie a zapasowych niet.
Qrcze mieliśmy w sobotę wyjechać do moich rodziców ale tak ich zasypało że sa odcieci od świata.
Szkooda bo ostatni raz byliśmy u nich w swięta a poza tym obchodza w przyszłym tygodniu rocznicę ślubu.
W zeszłym roku jednym z "prezentów" była wiadomość że zostaną dziadkami i przyszłą rocznice bedę obchodzić z wnukiem lub wnuczką
Mam nadzięję że do następnej soboty warunki na drogach się poprawią.
Mi też się śnią koszmary a właściwie horrory.
Za oknem sypie i wieje wiec chyba odpuscimy sobie dziś spacerek. Tym bardziej że rekawiczki małej zostały w samochodzie a zapasowych niet.
Qrcze mieliśmy w sobotę wyjechać do moich rodziców ale tak ich zasypało że sa odcieci od świata.
Szkooda bo ostatni raz byliśmy u nich w swięta a poza tym obchodza w przyszłym tygodniu rocznicę ślubu.
W zeszłym roku jednym z "prezentów" była wiadomość że zostaną dziadkami i przyszłą rocznice bedę obchodzić z wnukiem lub wnuczką
Mam nadzięję że do następnej soboty warunki na drogach się poprawią.
_anna
Fanka BB :)
luszka a daleko masz do rodziców?
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Anna 200 km w strone Torunia czyli w normalnych warunkach pogodowych ok 3 godzin. Droga taka sobie (miała być Rydzykówka, nie? ;D) wiec nie bedziemy ryzykować siedzenia w jakiejś zaspie.
Cały czas mam nadzieje że do soboty sie wypogodzi....
Cały czas mam nadzieje że do soboty sie wypogodzi....