reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama

dziewczyny helloooo/..... rety ale sie splakalam ze szczescia.....moj Alanek lezy na puzzlach na podlodze i trenuje przekrecanie na brzuszek....szok jak mu dobrze idzie :) ale jestem happy, a wczoraj siedzial na moich kolanach oparty tylko w dolnej czesci plecow o mnie, reszta sztywna i prosta.... :) przepraszam ze sie tak chwale ale nadziwic sie nie moge jak szybko te dzieci sie rozwijaja :)

Ania dzieki....wierz mi to sie dzieje z dnia na dzien....sama w szoku jestem, dzis Twoje malenkie nie jest w stanie np. wziac raczka w raczke a jutro zaczyna bawic sie lapkami jakby to robilo od wiekow....zadziwiajace ze z dnia na dzien dzieci ucza sie czegos nowego.... Alan np. mleka juz nie bardzo chce, zjadal 5 razy na dzien 150-180 a teraz?? zje raz dziennie 150 a pozniej to po 100-120 a reszta to zupki, deserki.....jak mu pozniej dam mleko pluje nim ;) nie dziwie sie w sumie...dziecko poznalo nowe smaki to mleko juz be :))

a Krystian w ogole nie toleruje pozycji horyzontalnej... ani na brzuchu, ani na plecach (wyjatek: spanie, przewijamie)... o obrotach na boki nie ma mowy, predzej chyba zacznie fikolki robic...
hrabia by tylko sieeedzial... ::)

hihhihi no ba........moj tez pozycja horyzontalna toi beee......wlasnie wszamal caly sloiczek zupki, i znowu sie wscieka ze malo ;) nie musze mowic ze mleko znowu be wiec mu dalam tylko zupke :)

Jarrela dzieki :)

ja jestem zdziwiona jego zachowaniem ale pies jeszcze bardziej.....zastanawiam sobie co on sobie mysli "no tak, kiedys to to lezalo i juz a teraz lezy na dywanie steka jakby mialo zrobic kupe i przemieszcza sie z wypieta dupina" hihihihi......pierwsza rzecz jaka pies zrobil to podszedl do Alanka i go nosem pod dupke i do gory, normalnie jak szczeniaka hihihi

reklama
Shady dawaj zdjęia Alanka i psa  :)

Mój marudzi  ::) Chyba  biedak stęka i nie może kupy zrobić ale jest przy tym nieznośny Teraz leży mi brzuchem do dołu na kolanach Ciekawe kiedy mu się znudzi
A w ogóle też zauważyłam że leżenie jest bee, najlepiej by już siedział

Do góry